ГД ме качиха на черешата - Аукцион за Домейни

mantaman

Well-Known Member
От повече от 20 дни чакам един сайт който беше пуснат в търга на ГД с цена БН 300 долара и минимална цена 20 долара. И понеже тази вечер изтичаше викам айде да наддам 20 та да видя какво ще измислят та да не ми го продадат, защото никъде не виждам да пише че има защитна цена или нещо подобно.
Потвърдих минималните 20 долара и ми каза че за да наддавам трябва да стана член на ГД и за целта ми взеха 5 долара след което ми прие наддаването.
Сега влизам да видя какво става че след малко изтичаше срока и гледам сайта с удължен срок на 90дни. И за какво е този търг като не може да купиш на цена по ниска от БН и никъде не ти изписва че не си минал минимална цена или че има такава???
 
От: ГД ме качиха на черешата

Само един път си купих от ГД опция за наддаване. Така и не я ползвах и си изтече годината и се опитаха да ми я подновят и добре, че ми пратиха поне мейл за да ги спра. Техния аукцион не става за нищо друго освен за домейни с ПОТЕНЦИАЛ
 
От: ГД ме качиха на черешата

За тези домейни с по-високи цени е нормално. Пробвай да листнеш домейн за продажба и ще видиш опциите. Аз имам по-фрапиращ случай с тях. Решавам да си листна един мой домейн за продажба и виждам, че някой друг го е пуснал в аукцион за 5 000 долара писах им месеци си стои търга даже скоро се ъдължи още. Съпорта им съкс.
 
От: ГД ме качиха на черешата

Не виждам кое му е нормалното на това да няма ясни правила. От самото начало ми беше ясно че нямаше да купя сайта за 20 долара, но сега като се замисля върху това което казваш почвам да се чудя дали собственика въобще знае че се продава защото преди около месец за същият сайт в пакет с още три му предложих доста по голяма сума и той отказа продажбата, а сега го гледам се продава на по ниска цена (300д).
 

Горе