Дайте съвет лиценз за скрипт

exP

Banned
Изнамерих из форумите 1 нулнат скрипт за магазин но уви сега ми писаха там съм нарушавал закона на интелектуалната собственост и ми пратиха писмо от русия ( на руски ) и се интересувам какво да правя скрипта не е много ефтин почти 300$ дайте съвет беше прикачена снимка за регистрация на самия магазин в руската федерация.
 
От: Дайте съвет лиценз за скрипт

Извинявай много, но не разбирам - ще отваряш електронен магазин, а не можеш да отделиш 300 долара за софтуер. Това е все едно да си вземеш магазин и да го обзаведеш с крадени мебели и да си спокоен.

Има толкова добри безплатни магазини.
 
само едно ви се чудя ако смяташ че няма да си избиеш $300 за магазина закакво въобще се захващаш с този бизнес... хубаво е да се уважава труда на другите уебмастъри и програмисти и да си купувате скриптовете не говорим за космически суми все пак.... а и наситина е пълно с много фрии скриптове да кажеш че този е единствения на света такъв скрип....
 
От: Дайте съвет лиценз за скрипт

Аз не мога да разбера какъв съвет искаш? То си е ясно - или си плати скрипта или го махай и използвай друг. Ако не ти се дават пари, намери нещо безплатно. Ако този ти върши работа $300 не са много.
 

Горе