Да съгреша ли с омъжена колежка?

Еми подвели са те , то не е трудно де, Орките лесно ви кълват с фалшиви новини



Някоя писачка на статии си е измисляла интервюта, пускам за да се посмеем малко. Даже и за руснак - все пак е учил човека - не може да се е изказвал така. Що за интервюта са тези двете... Учените избягват "100 процента е сигурно" , и "идиотки" - изобщо не ми се вярва.

Та знам, че вмомента се дават много милиарди в ДНК разработките, да се случи някакъв пробив, нещо по-значително - то само едно от тези дето съм подчертал да е успял да си докаже хипотезата с научен труд - не един,а два нобела ще вземе.

Нали, то го има и момента, че от 99-та година не се занимава с научни трудове, и с наука - може така да си говори просто, но няма как това, което пише в тези две интервюта да е така, сигурен съм. Пък и от учен писал научен труд 94-та година само дисертация , и след това избягал от научните среди - няма как да потвърди тези неща...





1.Интелектът не се предава от бащата към сина. Т.е., ако вие сте гений, то 100% е сигурно, че синът ви няма да наследи вашите гени.


2.Идиотизмът не се предава от бащата на сина. Т.е., ако вие сте пълен кретен, то вашият син няма да бъде същият идиот като вас (за което ви поздравяваме).


3.Интелектът от бащата може да се предаде само на дъщерята, и само наполовина.


4.Мъжът може да наследи интелекта си само от своята майка, който пък тя на свой ред е наследила от баща си.


5.Дъщерите на гениите ще бъдат точно наполовина умни колкото е баща им, но техните синове ще бъдат гении. Ако бащата е тъп, дъщерите му ще бъдат само наполовина толкова тъпи, колкото е той.


6.Затова гениални жени почти не съществуват, както не съществуват и стопроцентови жени-идиотки. Затова пък мъже-гении и мъже-идиоти има много. В това е причината да има цели поколения на мъже-алкохолици и на самотни майки. А също и на Нобелови лауреати (почти всички са мъже).
 
Е пази боже, не трябва да сме учили генетика, за да ни засмърди на глупости от тази статия, която даде. Виж, ако има някакъв научен труд публикуван, точно за това - мисля, че трябва да е спечелил Нобел - та затова ми стана много странно, как учен може да твърди такива неща :)
Последно, тебе какво те тревожи в тая теория: че синът ти няма да е тъп като баща си, а ще е гений като дядо си по майчина линия?? :rolleyes:
 

Горе