Продава се: Два кулинарни сайта

traiki

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
36   0   0
Продавам gotvach.org & kulinari.eu . Към тях ще получите две фейсбук страници с около 20 000 натурални български фена и няколко профила, които са добавени в най-големите кулинарни групи. Причината, поради която го правя е невъзможността да ги поддържам. Домейните са предплатени до септември 2015 година и са регистрирани в Суперхостинг.бг . Оставил съм ги на самотек от месец - два, но преди това, когато им отделях по 1-2 часа на ден правеха средно по 500 - 1000 уникални посещения, които се монетизираха от Адсенс в рамките на 1-2 евро на ден. Посещенията идваха главно от фейсбук. В двата сайта има близ 1100 уникални рецепти според Гугъл. Също така ще получите и логата и банерите, които съм изработил за тях.

gotvach.org

Предплатен домейн до септември 2015
Уникални рецепти - 550
Лога и банери в различни размери
Инсталирани и конфигурирани всички необходими плъгини - Wordpress
Снимка от статистиката в Гугъл Аналитикс за месец Октомври
gotvach.jpg
kulinari.eu

Предплатен домейн до септември 2015
Уникални рецепти - 570
Лога и банери в различни размери
Инсталирани и конфигурирани всички необходими плъгини - Wordpress
Снимка от статистиката в Гугъл Аналитикс за месец Октомври

kulinari.jpg

Към тях ще получите:

Две фейсбук страници с общо 20 000 български, таргетирани фена, предимно женска аудитория.
Няколко профила, които са добавени в най-големите български кулинарни групи - около 5-10 са.
Десетина НЕПУБЛИКУВАНИ УНИКАЛНИ статии на тема хранене, кухня, рецепти, диети и т.н.

Цена - по договаряне!

От: Два кулинарни сайта

Снимките също ли са авторски?
И цени на сайтовете поотделно имаш ли или са в пакет?

ПП Само от любопитство, какво може да се прави по час-два на ден в готварски сайт? :rolleyes:

Снимките не са авторски - от чуждестранни сайтове са. Цените по-отделно са по договаряне. Иначе имах предвид, че аз им отделях по час-два, за да ги "поддържам". Иначе както виждаш средното посещение е около минута-две. По принцип, ако се разработи - форуми, интересни статии, група и т.н. би могло да се вдигне времето за посещение сериозно..

195 лева! Промо цена! Сайта разполага с над 550 рецепти, фейсбук страница от 7 000 натурални човека + бонус няколко статии на тема диети и здравословно хранене.

Горе