Добре ли е да се отвори подраздел със социална насоченост

deffnews

Well-Known Member
Говоря за инциативи,
благотворителни,
хоби проекти,
информативни кампании, проекти, които не е задължително да са обвързани с правенето на бизнес или печеленето на пари.

По мое скромно мнение не е готино това нещо да се представя само под формата на търсене на финансиране или съдружия. А и това става в малко разхвърляни теми. Щот съм минал през това и отдавна ми е ясно, че що се отнася за различни видове изкуства. Общо взето неща, от които не се очаква нищо повече от покриващата разходите печалба, интереса е слабичък.

Аз лично гласувам за.

В не еднакви среди и сфери съм правил сондажи и българина още не е готов за истински кооп операции. За съжаление българина не е готов за това, което мина на запад и не стигна дори със закъснение у нас. Но мисля, че има някакъв ветрец.

Донякъде ми е смешно, като гледам че е пълно с хора, говоря въобще, които движат някакво свое нещо с години, и понеже българина е строг индивидуалист си държат да си го направят сами.

Ще вложа малко художествена искра в тази позиция.
Ами... гледам един майстор и двама калфи на покрив. Ще ремонтират покрив, бе. Майстора е доста кадърен, обаче го мързи. На собственикът пък не му се дават пари. И гледам че си минават дните, а калфите се сменят. И се чудя, абе тоя човек за същите пари, само че да беше взел повече хора да си разделят труда, щяха да му направят покрива два пъти по-бързо. Този случай от живия живот става въпрос и за пари. Но смисълът е подобен.

Мисля да оставя топика така, пък да видим дали админите ще я оставят :)

И не забравяйте да слагате емотикони между текста, щото интонациите в един текст по дефиниция се разбират погрешно.
 

Горе