Дропшипинг от чужбина и наложен платеж

Izzyc

New Member
Здравейте,
Пускам тази тема, защото въпреки че изчетох почти всичко, не успях да намеря отговор на моя въпрос.
От известно време проучвам възможността за уеб магазин на дропшипинг принцип. Планът ми е да намеря европейски доставчици, за да избегна дългото време за доставка и евентуални митнически проблеми с доставки от Китай. Почти съм си сглобил картинката, но едно нещо ми убягва - наложения платеж за пратки от чужбина.
В тази връзка питането ми е дали някой е намерил работещо решение за директни доставки към клиенти с наложен платеж?

Аз лично съм наясно, че наложения платеж не трябва да се стимулира, но пазарът ни е такъв и трябва да го имам, като опция поне в началото.
Това което си представям като процес:
прочъка -> уеб магазин -> доставчик ->изпраща на един центразлизиран адрес в България -> аз пренасочвам пратката към адрес на крайния получател през куриер с опция наложен платеж.

Предполагам, че това може да работи ако избера доставчика да доставя лично до мен, а аз после да препращам пратките, но това би удължило срока на доставка. Мисля си за някакво решение тип триъгълна логистика (нещо подобно предлагат Еконт), където доставчика изпраща на един адрес, а аз чрез куриерска система пренасочвам пратките, без да се налага да ги получавам лично.

Някой има ли подобен опит?

Благодаря
 
Ами свържи се с джиджи биджи, те изпращат до офис и до адрес и се разберете да доставят до краен клиент.
 
Ами свържи се с джиджи биджи, те изпращат до офис и до адрес и се разберете да доставят до краен клиент.
Здравей,

Извинявам се ламерския въпрос , но какво е "джиджи биджи"?
 

Горе