ЕКОНТ имат опция за Дроп Шипинг

mantaman

Well-Known Member
Новината е сравнително стара но не съм виждал да е коментирана във Форума

В общи линии работят по следната схема - можеш да заявиш от къде да вземат стоката и колко пари да платят за нея, къде да я доставят и колко пари да получат от клиента. Като разбира се двете суми са различни а вие си получавате разликата.
Ако някой от колегите ползва тази опция може да внесе повече яснота.

Една препоръка към Форум шефовете - Не виждам отделна секция за онлайн магазините - Мисля че ще е полезно да се направи самостоятелен раздел където в общата тема да се пускат подобни новини които са от полза за всички онлайн магазини а отделно може да се направят няколко под раздела за най често ползваните системи.
 
  • Like
Реакции: Alf
От: ЕКОНТ имат опция за Дроп Шипинг

Извинявам се, че няма отношение поста ми към заглавиетона темата. Просто да вметна, че предложението за отделен раздел за магазините и на мен ми харесва.
 
От: ЕКОНТ имат опция за Дроп Шипинг

Тази вид услуга я ползвам много преди куриерските фирми да я приложат като услуга. От някъде от 2007 с големи мъки и лични уговорки им наливах акъл в главите и след 5 години, най накрая увряха за това.

P.S. От всичко това фирмата ми излизаше проблемна, че много съм искал и нищо не разбирам - не се работело така ...
 
Последно редактирано:
От: ЕКОНТ имат опция за Дроп Шипинг

Традер никой не е пророк в собственото си село - Знаеш ли що народ са изгорели на кладата щото са твърдели че замята е кръгла :)
 
От: ЕКОНТ имат опция за Дроп Шипинг

Имат и безплатен модул за интеграция с OpenCart например. Изобщо съм приятно изненадан, че са се постарали да се позиционират в тази ниша. Остава да влязат малко в час и с цените за доствака от Англия и ще имат много силни позиции в обслужване на онлайн търговията.
 

Горе