Здравейте. В последно време с доброто развитие на блога ми за писане O-Writing.com, реших и да започна с опитите за монетизиране на трафика. Посещенията в този момент са около 100 дневно!
Рекламата, която предлагам е малко по-нестандартна - Пускането на блог пост, свързан с Вашият сайт и ревю на текста във Вашият сайт.
Освен това, другите посетители ще бъдат поканени да коментират текста
на Вашият сайт. Най-полезният коментар според мен(ще има и допитване към Вас) ще получи 10 лева. Ще бъдат пускан само 1 сайт/на 2 седмици(освен ако търсенето не е по-голямо, тогава е възможно да се пускат и по една такава игра на седмица)!
В спонсорираната публикация ще има:
Снимка на Вашият сайт
Кратко Вашо представяне(до 100 думи, дадени Ви от Вас).
2 Линка към Вашият сайт.
Моята оценка за сайта - тя ще бъде дадена 3 дни след публукуване на статията(за да не бъде "копирана" от коментарите).
Цена: За първите четирима потребители цената е 10 лева!
Плащане: ePay, PayPal, банков път!
Рекламата, която предлагам е малко по-нестандартна - Пускането на блог пост, свързан с Вашият сайт и ревю на текста във Вашият сайт.
Освен това, другите посетители ще бъдат поканени да коментират текста
на Вашият сайт. Най-полезният коментар според мен(ще има и допитване към Вас) ще получи 10 лева. Ще бъдат пускан само 1 сайт/на 2 седмици(освен ако търсенето не е по-голямо, тогава е възможно да се пускат и по една такава игра на седмица)!
В спонсорираната публикация ще има:
Снимка на Вашият сайт
Кратко Вашо представяне(до 100 думи, дадени Ви от Вас).
2 Линка към Вашият сайт.
Моята оценка за сайта - тя ще бъде дадена 3 дни след публукуване на статията(за да не бъде "копирана" от коментарите).
Цена: За първите четирима потребители цената е 10 лева!
Плащане: ePay, PayPal, банков път!