Една малка услуга

n4n1

New Member
Здравейте, не съм запознат с поръчките от интернет особено от други континенти , но искам да си поръчам едни бижута от един сайт (не знам дали мога да му пиша името тук).Проблемът е че там се плаща с PayPal или кредитна карта или банков превод обаче банковия превод не искам да го ползвам.Нямам кредитна карта и си създадох акаунт в PayPal , но там няма пари.За това ако някой може да ми помогне моля да пише в темата.Молбата ми е някой да ми прехвърли сумата която струват тези бижута , а аз ще му дам парите както той каже без значение как.Бижутата са имитация и са под 50 долара ако си мислите че съм тръгнал да крада.Все пак съм на 17 години :)Много ги искам скоро имам рожден ден и искам да си направя този подарък имам парите готови , но PayPal е моят проблем.Благодаря на хората които ще се отзоват.Знам че сте сериозни :)
 
нямам 18 години никой няма да ми даде виза.имам виза електрон , но с нея не става.Моля наистина някой да ми помогне , защото вече не знам какво да правя.
 
не знам сигурно бъркам с expiration date-a кажи какво трябва да направя?а може би е защото сметката ми е в левове знам ли?
 
да ама къде точно да видя expiration date-a и има ли значение че картата е виза електрон за младежи?
 
n4n1 каза:
да ама къде точно да видя expiration date-a и има ли значение че картата е виза електрон за младежи?
мисля че тази карта нестава...
аз като си изкарвах моята първо ми казаха, че става, имало там някаква за 14 или 16 години незнам, но неставала за интернет разплащания май... и затова изкарах друга на името на родител и нямам проблеми.
иначе датата ти я пише на предния край на картата... незнам защо неможеш да я видиш
 
Благодаря успях да го направя и наистина става!Пак Благодаря :) Сега само дано като поръчам да си получа поръчката че иначе парите ми са отишли на вятъра.
 

Горе