Ето и моя блог.. мнения ? :)

cecipenev каза:
би ли ме насочил към сайт, който предлага бг продукти за българи.
освен онзи за секс играчките и атрибути :)

на първа страница съм в гугъл, но ключавата дума не е нещо особено - парички.

Здраст,

Не бих могъл да те насоча към сайт защото не познавам българския пазар.
Относно ключовата дума: Определяйки ключовата си дума обърни внимание на следното: Постави се на мястото на посетителя. Мисли като него. Ако ти беше посетител търсещ сайт за печелене на пари, какво би написъл в гугул търсачката? Едва ли би написал "парички".
Щеше да напитеш "печелене на пари" , "пари от интернет" , "печелене на пари от интернет", "как да спечеля от интернет"...нещо от сорта.

Например търсенето на "пари от интернет" дава 2 000 000 резултата а на "парички" при все че е една единствена дума дава само 68 000 резултата. Показателно е.
 
CrAzY-MaST каза:
аз по "пари от интернет" съм зле за сега - 2-ра страница, но трафика не е изобщо добър по тая дума изглежда има малко търсения на ден

И все пак сигурно е в пъти повече от "парички" с която аз сравнявах
 
PTC (Paid To Click) са източник на доходи единствено когато имате голям брой регистрирани в списъка под ваша препратка (говорим за 20-30+ refered потребители), които редовно да кликват на реклами. А става още по-забавно, когато им обясните как да канят свои приятели под техен referral. Обикновено PTC афилиейтите печелят около $20 максумим на месец, допринесени от 30-35 активни посетителя.

Нужна е инвестиция от време, знания и усилия за програма, която няма да ви донесе значителни приходи. Въпреки това, парите са добре дошли под всякаква форма и размер :)

ВИНАГИ характеризирайте публиката, от която целите да правите пари. В случая това са тинейджъри с голямо количество време. Кои сайтове посещават те, за да намират интересни статии и ресурси? Бих казал социални мрежи, но голямата публика от кликъри се намира във форумите и топ класациите (BGTop.net, примерно).
 
Митак, готин сайт, нов ли е? Споделям написаното от теб, без да съм лично облагодетелстван, поне малко, от някоя програма за печелене на пари.
 

Горе