Продава се: Зарибена система за видео с класация и значки

monefff

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
88   0   0
Здравейте,

Продавам системата, която е качена на този сайт: www.VIJGODE.com
Системата е купувана преди време от колега от предприемача.

Така и не ми остана време да се занимавам с този сайт, и сега продавам само системата.

Системата е старичка, може би на година ли е на колко е не знам..

Няма какво да Ви лъжа, системата е бъгава малко.. Нищо не и разбирам аз, защото просто съм забравил как се работи с нея.
Може да правите потребители админи,ъплодъри,модератори и нормални потребители, има си функции разни.

Има разни значки, които се печелят автоматично, има и такива, които се добавят ръчно, НО през phpmyadmin.
Има приятелства, съобещния, класация на потребители и на видео, топ гледания и али бали.
Рейтинг система на видеата..
Докладване на видеата
Избор на редактора
Добавяне в любими и т.н
Има всички коментари на потребител в профила му.
И още бая екстри..

Бих я продал само на програмист, или на човек, който ще може да си я оправи, като си я вземе, защото аз просто не и разбирам нищо, и съм СУПЕР НЕКОМПЕТЕНТЕН.

Никаква помощ няма как да ви предложа към системата, нито съпорт! Мога само да я продам. Ако нещо НЕ работи по системата(а то има такива неща, НЕ МОГА да помогна!)

Системата ще бъде продадена САМО на един човек.
Цената, която и търся е 50 лева. (може лек коментар по цената, само за сериозни купувачи)

Не помня точно от кой я купих, но мога да потърся първоизточника и да Ви дам данните му, ако желае да Ви помогне СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ(за Ваша сметка) да си нагласите системата.

Желаещите на ЛС да ми пишат.

Поздрави,
Симеон

Последно редактирано:
От: Зарибена система за видео с класация и значки

аз смятам да си правя нещо такова, но да е мега яко. Само дето нищо не мога да намеря което да ми хареса от към дизайн

Горе