Здравейте, пак съм аз :D, какво ще кажете за блогчето...

iNDESiGN

Member
Ми вижте какво измислих... за сега ще се занимавам със това, пък ако ми хрумне нещо по-добро ще се похваля първо на вас...

(малко се отплеснах)

Та блогчето е ето това bgcriminal.freehostia. com

Адсенса нещо ми се инати ама дано се оправи :lol:
 
a

приятелюс този спам мога да ти гарантирам че няма да си докараш почти никакъв трафик , хората мразят някой да им набива нещо в главите, тебе примерно не те ли дразни да си ходиш в някой магазин , ама е така просто да си разглеждаш и изведнъж някоя продавачка да ти се лепне и да почне да ти предлага нещо , много настоятелно и нахално. това става и в цялото интернет пространство , на хората им писна и резултата е - сайта ти ще бъде намразен , а никой няма да ти каже че това е хубаво (освен апостол , за него това е чудесно даже)
хвани малко оптимизирай си текста , уникално съдържание и ще си излезеш , споко :wink:
 
MsGeR каза:
Ако наистина искаш да се занимаваш успешно с блогването мини на wordpress.com Или blogspot.com или пък си купи домейн и хостинг :) с тази фреебоза няма да я докараш до никъде

Това е Wordpress бе човек !
Просто си истеглих един темплейт и си поиграх с него... :)
 
Имаше се предвид да не използваш freehostia, а си вземи собствен домейн и хостинг, още повече bgcriminal .com е свободен.
Иначе като идея добре, като дизай също става. Само на мен не ми се връзват(пък предполагам и не само на мен) реклами на adult сайтове и реклами от google едновременно и то поставени едно до друго.


оффтопик: това е първият ми пост... форума е доста интересен и полезен, та затова се регистрирах
 

Горе