Идеи за развитие на моят сайт vkusnotiiki.net :)

ghost

Member
Здравейте, сайтът ми е vkusnotiiki дот net (понеже съм нов не мога да постна линк), кажете си мнението за него сайтът е на повече от 6 месеца и има около 400 посещения дневно, приемам всякакви критики, предложения и т.н. И дайте съвети за развиването му :)


П.С. Това ми е първия и единствен сайт :)
 
Ами форум и аз си го мислех но се чудех защото в повечето подобни сайтове форумите им не се посещават.

Мм явно трябва да прочета повече за сео защото аз се изчерпах и за това сигурно не мърдам от 6 позиция в google на една от важните ключови думи "рецепти" :)
 
ghost каза:
Ами форум и аз си го мислех но се чудех защото в повечето подобни сайтове форумите им не се посещават.
Не си прав за всички. ;)

ghost каза:
Мм явно трябва да прочета повече за сео защото аз се изчерпах и за това сигурно не мърдам от 6 позиция в google на една от важните ключови думи "рецепти" :)
Ми да те "светна" въпреки, че си ми конкуренция - не разчитай на трафик от рецепти, оптимизирай за лонг кийуърдс. Имаш и бонус, каунтъра ми в тиксото е все още отключен, може да зяпаш.
 
Мерси за съвета и ще се възползвам :)

Да не за всичко форуми но моят сайт няма толкова посещения колкото сайтовете който имат много посещавани форуми според мен при мен няма да има много хора който ще посещават форума но нищо не ми пречи да пробвам :)
 
Един форум мисля, че е нещо необходимо към каквито и да е сайтове :) Вече от от теб и от хората които посещават зависи дали ще се развие :)
 
Ами форумът е полезно нещо. В него може да опознаеш повече потребителите, които посещават сайта ти, да се обсъждат най-различни кулинарни и некулинарни теми, да се правят нкакви състезания, да се организират разни неща абе полезно е :) Също така, форумът може да ги накара да се връщат по често към твоя сайт, да прекарват една част от деня си пишейки във форума, привличаш повече интереси и така :roll: Заивиси вече какво ще има в него и как ще се получат нещата. Може да го посещават много хора, но отначало може да няма почти никой във форума ;)
 
аха разбрах смисъла на форума :) вече съм го инсталирал само довършвам някой работи по него и го пускам :)
 
От: Идеи за развитие на моят сайт vkusnotiiki.net :)

Добре вече се мина бая време от както пуснах форума и както предполагах няма посещения защото просто не съм голям форумджия :D не умея да пиша разни полезни теми и т.н и затова не се развива. Така споделете още начини да го популяризирам повече този сайт имам реклама в AdWords на горе долу прилична сума вече се изминаха 20 дни и никакъв ефект отново си имам толкова посещения не, че очаквам много де. За СЕО не знам четем разни статии и какви ли не работи и никакъв ефект по-различен от преди даже си смених урл-тата да са по-кратки. Изчерпах се напълно. Дайте съвет
 

Горе