Избор на хостиг за БГ сайт

yanko84

New Member
Здравейте,

До няколко дни трябва да взема хостинг за сайта който ще правя на Wordpress . Сайта ще е изцяло на български с около 10-тина страници и ще има онлайн чат. Общо взето супер опростен фирмен сайт с 20 до 200 посещения на ден.

Тъй като трафика ще е почти изцяло платен, искам да взема надежден хостинг, по възможност сървърите да са в БГ за да е по - бърз.

С български хостинг компании не съм се занимавал до сега, за това моля да дадете някакви съвети относно хостинг и план съответно които ще ми свършат работа. Също това процесорно време ми е Х? Дали ще стига?
Отначало се бях насочил към суперхостинг, но като прочетох доста мнения взех да се отказвам.
Сега последно видях че доста хора са доволни от coolice, но не знам дали имат сървъри в БГ.
Друг вариат са etnhost, но за тях нищо не знам.

Моля давайте съвети, че ми е спешно.

Поздрави!
 
Здравей,

Благодаря, че ни спомена.

Изискванията ти са доста стандартни и вероятно ще се покрият от повечето компании.
Щом ти е спешно - избираш и пробваш, почти всички предлагат 30 days money back guarantee.
В случай че имаш допълнителни и/или специфични изисквания - можеш да контактнеш няколко компании и да ги разпиташ какво те интересува, за да прецениш къде те устройва най-много.

Успех в избора колега.
 
Уточни дали чата ще е външна услуга като zoppim или ще е плъгин във wp. Има значение за избора на план и планирането на ресурсите.
 
Имам един VPS и един shared при ETN Host, но на Амеркански сървър и съм много доволен! Вече почти една година съм при тях и нямам никакви проблеми. В началото, когато местих сайтовете бяха супер отзивчиви. Имам още няколко сайта при Суперхостинг, но като изтекат ще ги местя при ETN. От coolice не останах доволен.
Успех!
 
Чата ще е zoppim.

значи всеки нискобюджетен план ще ти свърши работа с този трафик, за който говориш.
 

Горе