Изработка на нов магазин на OpenCart

От: Изработка на нов магазин на OpenCart

Здравей!

Нека се включа и аз. Правил съм два магазина от-до - единия на 1,6,5,4 със Ultimatum, другия на 2,0 със Журнал.

Определено Журнал е по пълната тема и определено изисква МНОГО по-малко оптимизации, за да работи пъргаво и да се класира високо на пейдж-ранг.
Коев е голям пич и съпорта му е много на ниво, но както писаха колегите - оттегли се от ОС, въпреки че е някво светило във средите... Явно си има причини.

Сега на въпроса - ти колко си отделил, като бюджет, за магазина? Говоря за разработката му, и последваща поддръжка?

Ако мислиш за 1000-1500 лева - ОС е твоята платформа. Ако имаш възможност за по-голяма инвестиция - инвестирай в магазин на Магенто.
Ако искаш да поговорим и да споделя още от опита си - потърси ме на лично, на мейли, на скайп или както ти е удобно и ще ти отделя малко време - абсолютно безплатно разбира се.
 
От: Изработка на нов магазин на OpenCart

Чисто като функционалност - ОС 1,5,6,4 със тема за него е по-завършен към момента, но няма и да има повече развитие. Тоест, каквото направиш сега и да речем в следващите 6 месеца - тва ще си остане, за тия пари. Нови функционалности ще станат само с програмист = доста парички!
ОС 2.0 няма толкова безплатни модули, но определено ще се развива. Тоест, ще има хляб за промени и в бъдеще.
Магенто от трета страна е платформата която ползват ВСИЧКИ голем, примери - на лично. Лошото е че с Магенто ще ти излезе солено, ако не си програмист.
 

Горе