Икономически блог на търг

stroej

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Здравейте,

реших да си продам икономическия блог, който започнах да водя преди няколко месеца. Статиите са писани от мен, 14 на брой. Като цяло съм го събмит-вал в малко социални мрежи и може би в някоя и друга директория. Посещенията, както виждате са малко, на самият адрес съм оставил брояч. Премахнал съм да се следи моето ИП. До момента е изкарал и съвсем малко приходи от Адсенс, че няма смисъл и да ги казвам.

Пускам го на търг:
Начална цена: 25 лв
Стъпка: 1 лв
Край на търга: 10.07.2011 година, 20 часа наше време
Купи сега: 60 лв

Приемам иПей и банков превод.<br /><br /> Домейн Име | URL: http://investiciq.blogspot.com/<br /><br />Приблизителна Цена: 35<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: март<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Импресии на Месец:: ...<br /><br />Регистрирани Потребители: ....<br /><br />Page Rank: N/A<br /><br />Back Links: ....<br /><br />Уникално Съдържание: Да<br /><br />Система: N/A<br /><br />Дизайн: N/A<br /><br />Приходи: ....<br /><br />Начини на Плащане: Банков превод, ePay<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />

От: Икономически блог на търг

ПРати ми статистика за посещения и месечни приходи поне за 3 мес., моля

От: Икономически блог на търг

Търга приключи, а блога не се продаде. Ако някои проявява интерес да ми пише на ЛС.

Горе