Има ли платформа като EasyTrader на международно ниво?

AdSenser

Member
Та ясно е, че има програми, избиращи реклами по съдържание (думи в сайта ти), такива, при които се наддава за рекламна позиция, също програми, в които просто слагаш рекламно поле в сайта и чакаш рекламодател, но има ли обратното - като EasyTrader - платформа с рекламодатели, ти добавяш сайта си, и кандидастваш за одобрение?
 
От: Има ли платформа като EasyTrader на международно ниво?

Благодаря за линковете! А някой пробвал ли е български сайт в тези платформи?*:rolleyes: Има ли някакъв шанс или смисъл? Т.е., примерно, ясно е, че Гугъл и Изитрейдър са най-доброто, но например ако трябва за трето място да избираш примерно AdBrite или това, кое е по-доброто?*:)
 
От: Има ли платформа като EasyTrader на международно ниво?

Adbrite - за България съкс, пиши на ЛС за една статистика ако искаш да ти дам ;)
 
От: Има ли платформа като EasyTrader на международно ниво?

Мерси и тук на Sammy за статистиката, която ми даде*:wink: Обаче интересното е, за... "обратните" :)mrgreen:) платформи, т.е. действащи на обратния от AdBrite принцип, някой пробвал ли ги е за България? :)Commission Junction са известни, аз поне съм ги чувал, но... някой има ли отзиви за тях и "Къде сме ние?"*:mrgreen: (както имаше такова изследване на Галъп)... или някоя друга платформа в стил "ти си избираш рекламодател, после той одобрява или не"... сами разбирате, че така човек по може да прецени примерно дали да постави един чужд банер на БГ сайт или не - и по-добре, отколкото да му изтресат някакви неразбираеми реклами / текстови линкове на английски. Т.е. в една такава платформа "ала Изитрейдър" аз бих се оглеждал за разни анимирани банери без много текст и без много за четене, които биха "подлъгали" и БГ посетител ;) Та има ли такова чудо?
 
От: Има ли платформа като EasyTrader на международно ниво?

P.S. Разгледах http://www.shareasale.com/ и там програмите за клик са само 11 и то с неособено добри комисионни, така че отпада : http://www.shareasale.com/out-searchprograms.cfm?type=ppc
:)
P.P.S. Логнах се и в Commission Junction, има една програма за Lead, която изглежда интересна, но... тук няма НИТО ЕДНА програма, достъпна и за България, предлагаща плащане на клик. Но не ми се вярва Гугъл да са единствената чужда компания, предлагаща това "удоволствие" и за България? Дали няма и други програми, ако ще и не най-големите фирми, стига да плащат в PayPal или чрез чек?

Странно е как в EasyTrader задължиха всяка кампания да има плащане и на клик, а международните очевидно се ориентират към плащане за действие/продажба...
 
Последно редактирано:

Горе