Има ли хора, които се интересуват от писане и пренаписване на статии?

Аз съм начинаещ копирайтър, който напредва бързо в професията с благодарение на преподавател, който е успешен копирайтър с повече от 15 години опит и собствена фирма, както и високите ми научни познания. След кратко, но обстойно обучение по системите WordPress, WooCommerce, техните разширения, писане на съдържание направих портфолио от статии и и описания на продукти, което мога да дам на ЛС, в случай, че някой се интересува от моите услуги. В добавка предлагам придаване на човешки облик и емоция на съдържание, създадено от AI, с цел писане на оригинални и достоверни статии, които при преминаване през AI детектор показват минимум 80% вероятност текстът да не е бил изготвен от AI.

Аз съм начинаещ копирайтър, който напредва бързо в професията с благодарение на преподавател, който е успешен копирайтър с повече от 15 години опит и собствена фирма, както и високите ми научни познания. След кратко, но обстойно обучение по системите WordPress, WooCommerce, техните разширения, писане на съдържание направих портфолио от статии и и описания на продукти, което мога да дам на ЛС, в случай, че някой се интересува от моите услуги. В добавка предлагам придаване на човешки облик и емоция на съдържание, създадено от AI, с цел писане на оригинални и достоверни статии, които при преминаване през AI детектор показват минимум 80% вероятност текстът да не е бил изготвен от AI.
Ai от преди 2 месеца не е същия Ai сега.... усъвършенства се със скоростта на светлината и продава на текстовете смислен и човешки образ. Това е бъдещето и професията към която си се насочила напълно я измества Ai. Съсредоточи се върху друг професия и занимание.

Ai от преди 2 месеца не е същия Ai сега.... усъвършенства се със скоростта на светлината и продава на текстовете смислен и човешки образ. Това е бъдещето и професията към която си се насочила напълно я измества Ai. Съсредоточи се върху друг професия и занимание.
Благодаря за препоръката.

Не се отказвай от професията ако ти харесва. ИИ аугментира уменията ти. Не ги заменя.

Портфолиото го пускай тук. Не на ЛС. Няма какво да криеш. :)

И един съвет, който мога да дам е да не пишеш такива дълги изречения в стени от текст. Много трудно се чете.

П.С. приемам, че поста не е от бот. Нищо лично.

Не се отказвай от професията ако ти харесва. ИИ аугментира уменията ти. Не ги заменя.

Портфолиото го пускай тук. Не на ЛС. Няма какво да криеш. :)

И един съвет, който мога да дам е да не пишеш такива дълги изречения в стени от текст. Много трудно се чете.

П.С. приемам, че поста не е от бот. Нищо лично.
Благодаря за мотивацията. Извинявам се за дългите изречения. Искам да споделя статия за евкалипта, с която дебютирах. Моля, кажете си мнението, без да ми спестявате истината. Благодаря.

Интересни биологични и химични факти за евкалипта​

Евкалиптът е растение с множество приложения, които непрекъснато търпят подобрения. Чудесно се употребява при изготвяне на букети. Също така служи и за приготвяне на етерични масла, тъй като има завладяващ, подчертан и ясно изразен аромат.

Но НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ с него, защото се превръща в отровен при вътрешна и/или прекомерна употреба. Особено е важно да не се употребява от бременни жени, тъй като има сериозни противопоказания.

Какво растение е евкалиптът?​

И все пак евкалиптът е растение, което специфично расте и се развива, с благодарение на коалите, тъй като те намират място за живот по високите евкалиптови дървета, които се намират в саваните на най-малкия континент на света – Австралия. Факт е, че коалите ядат евкалиптови листа и по тази причина те не са като хората, защото евкалиптовите листа ги захранват с храна вода и влага и пият съвсем малко вода.

Коалите имат специални бактерии в червата си, които разграждат токсините и извличат хранителните вещества от евкалиптовите листа, което ги прави единствени по рода си в това, много различни от хората, за които е изключително вредно да ядат евкалиптови листа или да приемат евкалипт вътрешно.

И отново добавям що се отнася до хората – при тях е целесъобразно евкалиптовите листа да служат за външна употреба - за инхалации, лапи, билкови вани и запарки за коса.

Особености на евкалипта​

Tова забележително и живо растение е и невероятен дар на природата, защото има магично действие – ако се сложи няколко капки от сол и неговото масло в леген се получава магически лек против настинка, грип и по-конкретно кашлица. Интересен факт е, че действащата молекула на евкалиптовото масло е евкалиптолът.

Известна със своята устойчивост, еластичност и забележителни шарки, евкалиптовата дървесина, служи и в маса други приложения, включително мебели, подови настилки и строителство.

В заключение​

Евкалиптът е суровина, развита на пазара, под всякаква форма: музикални инструменти, строителни материали за стълбове, огради, мебели, фармацевтични, козметични, дезинфекциращи продукти, както и като изкуствен екстракт при производството на храна и бонбони за смучене.

P.S.

Гледам, че колеги тук предлагат ревю копи за работата си. Бих искала и аз да предложа 3 х 300 думи, за да покажа, какво мога.

Пишете на ЛС, ако имате интерес.

Евкалиптът е растение с множество приложения, които непрекъснато търпят подобрения. Чудесно се употребява при изготвяне на букети. Също така служи и за приготвяне на етерични масла, тъй като има завладяващ, подчертан и ясно изразен аромат.

Но НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ с него, защото се превръща в отровен при вътрешна и/или прекомерна употреба. Особено е важно да не се употребява от бременни жени, тъй като има сериозни противопоказания.

И все пак евкалиптът е растение, което специфично расте и се развива, с благодарение на коалите, тъй като те намират място за живот по високите евкалиптови дървета, които се намират в саваните на най-малкия континент на света – Австралия. Факт е, че коалите ядат евкалиптови листа и по тази причина те не са като хората, защото евкалиптовите листа ги захранват с храна вода и влага и пият съвсем малко вода.

Коалите имат специални бактерии в червата си, които разграждат токсините и извличат хранителните вещества от евкалиптовите листа, което ги прави единствени по рода си в това, много различни от хората, за които е изключително вредно да ядат евкалиптови листа или да приемат евкалипт вътрешно.

И отново добавям що се отнася до хората – при тях е целесъобразно евкалиптовите листа да служат за външна употреба - за инхалации, лапи, билкови вани и запарки за коса.

Особености на евкалипта​

Tова забележително и живо растение е и невероятен дар на природата, защото има магично действие – ако се сложи няколко капки от сол и неговото масло в леген се получава магически лек против настинка, грип и по-конкретно кашлица. Интересен факт е, че действащата молекула на евкалиптовото масло е евкалиптолът.

Известна със своята устойчивост, еластичност и забележителни шарки, евкалиптовата дървесина, служи и в маса други приложения, включително мебели, подови настилки и строителство.

В заключение​

Евкалиптът е суровина, развита на пазара, под всякаква форма: музикални инструменти, строителни материали за стълбове, огради, мебели, фармацевтични, козметични, дезинфекциращи продукти, както и като изкуствен екстракт при производството на храна и бонбони за смучене.

Проблемните места са начервени и удебелени. Най-различни кусури - от липсващи или излишни запетаи, през объркани род/число, до странно звучене и губене на смисъла.

Най-добре е да минават през АИ за корекции и подобрения, макар че те АИтата не са съвсем в час с българския и трябва и след тях да се преглежда...

ПП: тая статия е пример за материал който 100% се покрива от изкуствените интелекти и няма смисъл да се пише на ръка. Дори няма смисъл да се поства онлайн - в блог или където и да е.

Последно редактирано:
Постарах се да поднеса изключително важна, полезна и интересна научна информация. Да, имам някои грешки в изразяването, но те са защото пиша от съвсем скоро и както споменах това е дебютната ми статия.

Здравей Катерина,

прочетох статията и научих интересни неща за евкалипта. Това, което прави впечатление е, че текстът звучи човешки. Няма нищо общо с техническите и сухи текстове на AI. Адмирации за решението да се пробваш в областта на копирайтинга. Тук във форума върви една умопомрачителна дискусия по оста - има ли работа за копирайтъри или тя е извзета изцяло от изкуствения интелект. Мненията са разни и разнообразни. Вслушвай се в градивните критики на колегите. Те нямат за цел да те нагрубят или да те демотивират. Да, има привърженици на AI копирайтърството (ако мога така да го нарека), но със сигурност има хора, които биха желали текстовете да са плод на ума ти.

Аз дълго време предлагам копирайтинг услуги. Допускам грешки. Понякога има неточности и несъответствия в текста. Това е напълно нормално. Дама не се пита на колко години е, но доколкото разбирам имаш добро образование, съдейки по други постове във форума.

Това, което аз мога да ти кажа, е да продължаваш да се занимаваш с писане. Писането е един вид дарба. Не всеки я има, но ако го развиеш през годините можеш да си изкарваш хляба, не само с писане на статии, но и с писане на книги, създаване на реклами, помощ за курсови работи и още куп неща. Адмирирам решението ти да се занимаваш с копирайтинг и да предлагаш онлайн услуги и ти пожелавам успех.

P.S.

Тук във форума е почти мисия невъзможна да пробиеш с копирайтинг услуги. Естествено, винаги има изключения. Продължавай да се развиваш, добавяй нови услуги, развивай уменията си и нищо чудно да бъдеш потърсена. Все още има хора, които живеят в реалния свят, в който естествения интелект надделява. Така е редно да бъде. Ако има нещо, с което мога да ти бъда полезен, можеш да ми пишеш на ЛС.

... пиша от съвсем скоро и както споменах това е дебютната ми статия.
Става дума по-скоро за четене, а не толкова за писане.
Добрият писател обича да чете. Чете редовно, от съвсем млада възраст. И страничният ефект е, че има развит усет за структура на изречението, ритъм и т.н. Може да погледне какво е написал и моментално да забележи кое трябва да се подобри. Обикновено усеща, че изречението не е ок още докато го пише.

Това нещо отнема доста години и трябва да е започнало РАНО - когато все още се формира мозъкът :) . Няма как да решиш "Искам да стана копирайтър!" и до няколко месеца да започнеш да предлагаш професионална услуга/продукт. Все едно аз днес да реша че вече ще си изкарвам парите от професионален тенис, без дори да знам правилата на тоя спорт - просто съм гледал някой мач на телевизора и съм се вдъхновил от идеята...

Писането изглежда много лесно и достъпно, но е МНООООГО трудно.
И най-важното - в него НЯМА ПАРИ!!!

ПП: ако чак толкоз ти се пише - давай. Просто не трябва да имаш големи очаквания. Който те поощрява - било от любезност, било по други причини - ти прави мечешка услуга.

ТЛДР: Има много занаяти, които носят нелоши пари и могат да се усвоят за сравнително кратко време.
ТЛДР 2: Писането не е сред тях!

@contra

Извини ме, но не съм съгласен с теб. В писането винаги е имало пари и ще има. Друг е въпросът, кой и как ги разбира нещата. Все още имам клиенти, които се сърдят, ако разберат, че статиите са писани с AI.

@contra

Извини ме, но не съм съгласен с теб. В писането винаги е имало пари и ще има. Друг е въпросът, кой и как ги разбира нещата. Все още имам клиенти, които се сърдят, ако разберат, че статиите са писани с AI.
Надявам се повечето хора да са така, та пазарът да ги отхвърли и на тяхното място да се наместим ние - професионалните промптъри! :D

Благодаря за мотивацията. Извинявам се за дългите изречения. Искам да споделя статия за евкалипта, с която дебютирах. Моля, кажете си мнението, без да ми спестявате истината. Благодаря.

(тук започваш нова секция и започваш "И все пак"?) И все пак евкалиптът е растение, което специфично расте и се развива, с благодарение на коалите, тъй като те намират място за живот по високите евкалиптови дървета, които се намират в саваните на най-малкия континент на света – Австралия. (кой и как го определи като факт?) Факт е, че коалите ядат евкалиптови листа и по тази причина те не са като хората, защото евкалиптовите листа ги захранват с храна вода и влага (кого захранват хората или коалите?) и пият съвсем малко вода.

И отново добавям що се отнася до хората – (авторът казва, че добавя, но от гледна точка на коала, вероятно ; ) ) при тях е целесъобразно евкалиптовите листа да служат за външна употреба - за инхалации, лапи, билкови вани и запарки за коса.

Особености на евкалипта​

Tова забележително и живо растение е и невероятен дар на природата, защото има магично действие – ако се сложи няколко капки от сол и неговото масло в леген се получава магически лек против настинка, грип и по-конкретно кашлица. Интересен факт е, че действащата молекула на евкалиптовото масло е евкалиптолът (и кое му е интересното?).

Известна със своята устойчивост, еластичност и забележителни шарки, евкалиптовата дървесина, служи и в маса други приложения, включително мебели, подови настилки и строителство (тук ми харесва двусмислеността на маса, но ако е информативна статия - подобни изрази изглеждат паразитни).

В заключение​

P.S.

Гледам, че колеги тук предлагат ревю копи за работата си. Бих искала и аз да предложа 3 х 300 думи, за да покажа, какво мога.

Пишете на ЛС, ако имате интерес.
Има изключително много слабости. Най-голямата е липсата на твърдение-доказателство. Неточностите в изграждането на изреченията са поправими с ИИ.
-> хвърлени твърдения, без потвърждение
-> повторения
-> паразитизми
-> лошо построяване на изреченията
-> семантични слабости
-> правописни грешки
-> кратък текст, от който не се научава нищо съществено. Не бих го нарекъл статия.
-> обещаваш химични факти ->получаваш нищо; какво е растението -> разказваш за коалите и хората; уж особености -> получаваш интересни факти?

ИИ ще ти върне милиони пъти по-добър текст. За съжаление, ти трябва да плащаш пари за редакция, а не да плащат на теб.
Препоръчвам ти да смениш начинанието. Писането не е твоето. Няма как да наваксаш толкова много неща в близките 5 години.

Горе