Инж. Ганеф в Мрежата

apostol

New Member
ИНЖ. ГАНЕФ НАБАРА КОМЮТЪР ИЛИ МИЛИОНИ СТРАНИЦИ ТЪПОТА



Цялата Мара втасала, та най- накрая се случи и това - инж. Ганеф, внук на бай ти Ганя, се чучна и пред компютър. Кеф, майка му стара! Тури ножа у тупана!
И стана тя една… Стой, та гледай!

Инж. Ганеф от край време обича да се изказва. Да споделя и да налага мнения, да взима отношение, да отстоява становища. Изказва всъщност НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ. При това те са винаги КРИТИЧНИ, защото инж. Ганеф нищо не харесва. По принцип. До обяд той мрази себе си и мизерната си участ, а след обяд мрази вече целия свят.

Особено силна е омразата му към преуспелите хора. Тъй като той не е в състояние да се учи от тях; той просто ги мрази. Мрази ги и в червата! Което идва да рече, че Ганчо е прононсиран идиот и мръсник едновременно.

Инж. Ганеф е много петимен да споделя всичките си съображения с хората около него. Мисли се, сиромашкият, за ВЕЛИК (всички нищожества разсъждават така). Инж. Ганеф е твърдо убеден, че неговото мнение е безценно.

И през ум не му минава, че на този свят МНЕНИЯТА СА НАЙ- ЕВТИНАТА СТОКА. Той не може да проумее освен това, че е една анонимна нула от задния двор на Европа и за неговото мнение никой и пет пари не дава. Но ношио е невменяем маниак- каквото и да става, той винаги се мисли за ВЕЛИК. Затова е и толкова прокопсал…

Има и още нещо. Мре инж. Ганеф акъл да дава, да учи по- учените от него.
Знайно е, че нашият герой е специалист по всичко и като такъв отбира от всичко – от футбол, от политика, от медицина…
Напоследък се превърна и в ненадминат експерт по всички въпроси, свързани по някакъв начин с Интернет.
Накратко: мисли се, цървулът му с цървул, за много голяма работа. А истината е, че на две магарета сено не може да раздели!

Нашият герой е тъповат по природа, затова му е трудно да проумее, че става и смешен, и жалък. Защото думата „идиот” е чуждица, а българската дума за „идиот” е ВСЕЗНАЙКО.

В лицето на своята благоверна- стрина Гана- нашият герой има верен съюзник. Тя винаги му приглася, когато трябва да се заклейми нещо. Мрат и двамата да оплюят, злепоставят, окалят, одумат и оклеветят някого. Непоклатими и единни са в своя балкански негативизъм. Тъй де, та нали всички са маскари, всички за куршум плачат?! Само стрина Гана и нейният гениален съпруг са порядъчни хора. Но маскарите не им го признават и ги държат голи и боси, гладни и жадни. Проклети да са тия маскари!

Мрежата дава пълна свобода за изява. Използвайки тази възможност, инж. Ганев, дращи ли, дращи. Най- вече във форумите. Отскоро има възможност да дращи и в свой собствен блог. Та цял свят да разбере, колко му е акъла. И се натрупват милиони страници с тъпотии… Смрадливи, гнусни, балкански тъпотии. Българското Интернет пространство е на път да се удави в простотия и простащина.


Тази празна воденица напоследък се завъртя много яко. Край няма това хълцукане, уригване, грухтене… Кънтят празните тенекии и туй то!

Дращи си инж. Ганеф, а керванът си върви… Върви си, а нашио си остава както винаги капо. Хвърля геле в кафенето, проклина и псува и си е все така беден, нещастен и болен. И много, много озлобен… Той никога няма да проумее, че на този свят всеки получава точно това, което заслужава!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
 
Може да не повярвате, но в този БЕЗМИСЛЕН и никому нужен пост аз за първи път видях смисъл в постовете на господим Апостолов. Та той описва себе си в по-голямата чст на текста. Замислете се най-вече наде тези негови думи:

Мисли се, сиромашкият, за ВЕЛИК (всички нищожества разсъждават така). Инж. Ганеф е твърдо убеден, че неговото мнение е безценно.

**** от край време обича да се изказва. Да споделя и да налага мнения, да взима отношение, да отстоява становища. Изказва всъщност НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ. При това те са винаги КРИТИЧНИ, защото *** нищо не харесва.

И през ум не му минава, че на този свят МНЕНИЯТА СА НАЙ- ЕВТИНАТА СТОКА. Той не може да проумее освен това, че е една анонимна нула от задния двор на Европа и за неговото мнение никой и пет пари не дава. Но ношио е невменяем маниак- каквото и да става, той винаги се мисли за ВЕЛИК.

Има и още нещо. Мре инж. Ганеф акъл да дава, да учи по- учените от него.
Знайно е, че нашият герой е специалист по всичко и като такъв отбира от всичко

Мрат и двамата да оплюят, злепоставят, окалят, одумат и оклеветят някого. Непоклатими и единни са в своя балкански негативизъм. Тъй де, та нали всички са маскари, всички за куршум плачат?! Само стрина Гана и нейният гениален съпруг са порядъчни хора.

Мрежата дава пълна свобода за изява. Използвайки тази възможност, инж. Ганев, дращи ли, дращи. Най- вече във форумите. Отскоро има възможност да дращи и в свой собствен блог. Та цял свят да разбере, колко му е акъла. И се натрупват милиони страници с тъпотии… Смрадливи, гнусни, балкански тъпотии.

Незнам дали инж. Ганеф е определен човек или господин Апостолов се е опитал да направи някакъв събирателен образ на българите, които се опитват да направят нещо в интернет. Единственото, което аз виждам в този пост е едно много добро описание на самия г-н Апостолов.
 
Виждаш ти...

Виждаш ти на баба си хурката! Нищо не можеш да видиш, защото си изтърсакът на инж. Ганеф.

Не мисли ти за г- н Апостолов! Той е много, много преуспял човек.

Мисли за себе си, защото ти си никой и нищо. Е те тва ти е проблема, Ганчо! Това, това, г-н Никой! Схващаш ли? Схващаш краставици...
 
Апостоле, уж си либерален а виж как се държиш. Не е нужно да спазваш принципа "Който не ме харесва е тъпак". Няма как да допадаш на всички. И мен много хора не ме четат или пък не са съгласни с идеите ми но това не ги прави глупаци. Предполагам, че и те не се сърдят ако не подкрепяш техните мнения ;)
 
Re: Виждаш ти...

apostol каза:
Схващаш ли?
Схващам бе господин преуспял. Само факта, че говориш за себе си в трето лице и казваш "Не мисли ти за г- н Апостолов! Той е много, много преуспял човек. " означава, че много добре знаеш, че си един неуспял писател и самопровъзгласил се интернет маркетьор, който се оптва да се самоизлъже. Нали се сещаш, че един човек на 60+ години, който спами по форуми и все още живее в 30 годишната панелка в Дружба неможе да се нарече преуспял? Също така господине кой освен другото ти аз, те приема на сериозно? Я се замисли малко и вземи потърси помощ за да спреш да се излагаш.

|Само искам да кажа, че няма нищо лошо да живееш в Люлин, Дружба, Младост или в който и да е друг квартал. Но да си на 60+ години, да твърдиш че си преуспял и много влиятелен човек и да живееш в 30-40 годишна панелка..ае нема смисъл... |
 
аз темите на апостол не ги чета, само тая, защото видях, че има доста отговори
за мене апостол е един неудачник, който не е успял в личния си и професионален живот, макар да твърди обратното

и търси поле на изява в нета

обаче така и не мога да си обясня какво търси апостол точно в тоя форум,
който не е форум за общи приказки
или апостол си дращи размислите навсякъде, без да се съобразяава с тематиките на форумите
 

Горе