Интервю с човекът зад Българска Интернет Партия

Аз не съм против партиите, ако ти излезеш с това изказване за премахване на абортите си просто загубил изборите преди да са почнали. Никой, който не му се е налагало да прави аборт няма право да взима такива решения. Кой си ти и коя е твоята партия, че ще забрани на някой момиче да ражда на 16 или дори и на 25 срещу волята и срещу своите интереси. Ако някой си мисли, че ще се справите с демографският ръст така трябва да е израстанал в Кения или Сумалия там никой не прави аборт -> голям приръст -> голям кеф.
На момичетата, на които им се налага да правят аборт не им е въобще лесно, че някой да им каже това е забранено и ще трябва да си платиш една тлъста сума за да го направим скришом. Приръста ще си е отрицателен и да сме като Германия и Щатите, никой не прави вече деца освен Албания и други ислямски държави в които е закон да имаш няколко десетки деца, също и нашите роми. Аборта е лошо нещо , НО трябва всеки сам да решава дали може да отгледа ДЕТЕ, а не да правим сеири като Могилино и всеки "Дом Майка и ДЕТЕ " в България. И вместо да направиш забранени абортите те приканвам да направиш един портал където жените преживeли аборт,жените желаещи аборт, могат да получат информация от други жени с подобни преживявания. Дори аз бих го направил, но нямам време. Сори ако има нещо, Но мнението си не го променям!
 
Последно редактирано:
Абортът все пак е вид убийство, а не можем да ползваме убийства за решаване на каквито и да било проблеми. Това е простата истина. Самото разрешаване на абортите е една морална грешка на обществото, която аз лично се надявам един ден то да поправи. Животът трябва да се брои за възникнал от момента на зачеването, т.е. нероденото дете да бъде неприкосновено. Това си е живот като всеки друг.
 

Горе