Интересувате ли се от администриране и поддръжка на онлайн магазин?

Здравейте, търся работа като администратор на онлайн магазин, защото това е едно от нещата, в което ме бива и желая да покажа възможностите си. Преминала съм през обучение по WooCommerce, WordPress, Elementor и съм работила като Оператор въвеждане на данни. Владея английски и френски език на високо ниво. Подхождам отговорно към работата, умея да работя в колектив, обичам да се уча и да се развивам.

Оператор въвеждане на данни. Владея английски
Това ще ви помогне много ако решите да преминете курс за промт инженеринг за ИИ. Има безплатни курсове в интернет а и чрез ChatGPT на телефона или на компютъра ви може да се създаде курс. Ще ви е полезно в копирайтинга или пък ще ви наемат да реализирате задачи с ИИ.

Последно редактирано:
Това ще ви помогне много ако решите да преминете курс за промт инжинеринг за ИИ. Има безплатни курсове в интернет а и чрез ChatGPT на телефона или на компютъра ви може да се създаде курс. Ще ви е полезно в копирайтинга или пък ще ви наемат да реализирате задачи с ИИ.
Да, аз работя паралелно и с AI, предлагам по поръчка на клиента изцяло генерирано AI съдържание (снимки, видеа, статии и постове за социални мрежи). Използвам не само chatgpt, но и различните му аналози. Не изоставам от съвременните технологии, макар че имам резерви относно начина на писане на ботовете.

Да, аз работя паралелно и с AI, предлагам по поръчка на клиента изцяло генерирано AI съдържание (снимки, видеа, статии и постове за социални мрежи). Използвам не само chatgpt, но и различните му аналози. Не изоставам от съвременните технологии, макар че имам резерви относно начина на писане на ботовете.
За това ви трябва промт инженеринг. След каот знаете как да му зададете правилните данни няма да имате никакви резерви повече - никога.

За това ви трябва промт инженеринг. След каот знаете как да му зададете правилните данни няма да имате никакви резерви повече - никога.
за съжаление има хора с капаци на очите и не виждат по-далеч от носа си когато говорим за изкуствен интелект. Те само ако знаеха ИИ на какво е способен нямаше да си търсят работа, а щяха да си създават сами работата. Не визирам Катерина Колева, а говоря по принцип.

Горе