Какво да правя на този домейн

penev75

Member
На скоро си купих домейна RizeR.eu. Искам да направя нещо там, което да не ми отнема много време. Бях сложил WP известно време и понаписах 2-3 статийки за мениджмънта и управлението, но усетих, че това ми отнема много време и реших да направя нещо, което не изисква много от моето време. Тествам сега Pligg, но нещо не съм много очарован. Не знам дали ако направя поредната социална мрежа за букмарк на английски ще имам някакъв успех.
Очаквам от Вас предложение как да оползотворя този домейн.
 
Сложи един блог хубав и пиши на някоя тема с която можеш да свържеш продукт на гб примерно. Праскаш 2-3 банерчета на тоя продукт, водиш си таргетиран трафик и чакаш някой да захапе :)
 
домейна ти е много хубав, ама tld-то е кофти
Ако не ти се занимава, значи трябва да сложиш сайт, на който потребителите да генерират съдържание (форум, социална мрежа, обяви, и т.н.)
 
Благодаря ти coolice. Разгледах ги и двете. Вече бях инсталирал делфина и ми изглежда доста прилично. Ще тествам няколко дни - има известни проблеми за сега с някои компоненти и за да работи без рекламите на boonex трябва да се заплатят такси.
Ще я пусна тестово след като я разгледам тия дни и ще стане ясно дали ще има бъдеще тази социална мрежа.
 
Ето, че с помоща на Dolphin направих поредната социална мрежа
Сега обаче не знам как да привлека потребители и как да ги накарам да се регистрират. Рано е все още за платена реклама според мен. Би се радвал да споделите методите, които се прилагат за привличане на трафик към социална мрежа от такъв тип.

Офтопик: При търсене във форума линковете не работят. Това е заради highlight опцията. След като изтрия частта от генерираното URL за highlight на търсената фраза адреса се отваря нормално.
 

Горе