Какво им става на доставчиците на хостинг???

Re: От: Какво им става на доставчиците на хостинг???

Ти ми го каза след свършен факт :D ще ги изтърпя още малко и се насочвам към CoolIce :cry:

Дори не знам защо си го причиняват някои. :) "Имали много добър съпорт"??? Това значи, че сте стигнали до него, а това значи, че хоста не е ОК щом стигате до съпорта толкова често. ;) Предпочитам да не се занимавам със съпорт, отколкото да си избирам хост, защото бил с як съпорт. Да, случват се някои неща, но едно е да си говоря 2-3 пъти на седмица с някой от съпорта на някоя компания, друго е веднъж на месец два. Пък нека им е як съпорта. :)
 
От: Какво им става на доставчиците на хостинг???

Да се включа и аз в темата - преди седмица пуснах билет за един проблем който имах към hostline.bg , след 2 дни ми излезе съобщение че билета се затваря автоматично защото нямало отговор, а всъщност от съпорта въобще не ми бяха писали :)
 
От: Какво им става на доставчиците на хостинг???

lz1nnud,

За първи път чувам за тази хостинг компания, но те съветвам да я смениш незабавно. Не мога да си представя, че ще чакам 2 дни за отговор от съпорт. Чуждестранните хостинг компании които съм ползвал, отговарят за под час, вече и българските над които имам наблюдения като хост.бг ми отговарят в рамките на минути, коато има проблем и им пиша.
 
От: Какво им става на доставчиците на хостинг???

Изжябгвам да препоръчвам хостинг защото всеки има различни нужди и очаквания но има компании които трудно мога да подмина

https://gtmetrix.com/reports/host4geeks.com/CinANGp5

Твърдят че вашият сайт като техен клиент би се зареждал 9 пъти по бързо - сериозно? Спрямо какво? Те от къде знаят моя сайт какъв е? Интересно защо техният се зарежда за 7.9 секунди....
 
От: Какво им става на доставчиците на хостинг???

Какво мислите за icn.bg? Сега ползвам суперхостинг и не съм доволен.
 

Горе