Какво се случва със superhosting

От: Re: От: Какво се случва със superhosting

С най-голямо удоволствие ще ти дам телефоните на клиентите ми, които вече ми цъфват с купен хостинг. :)

Никой не мрънка, просто под термина Ново поколение хостинг друго си представям аз. :)

Пазарна икономика, като не ти харесва, минаваш на следващия. Още повече хостнигна е е толкова скъпа услуга, като имаш съображения, казваш им че тва е важно и смяташ, че тази фирма не е добра и да си купуват друг. Аз примерно така правя и никой не ми е казал не, щото просто не разбират и оставят на мен да преценя(тия дето имат хостинг предварително).
 
Пожелавам ти все такива клиенти да има, но като дойде с бюджет за сайт 300 лева, а е набил едно 60 лева (20% от този бюджет за хост), ходи му кажи, че трябва да даде още 60 лева някъде. Но това е друга тема, факт е, че разлика има. В момента дори с почивам от работа, ако ме разбираш какво имам предвид. ;)

На следващата година сме с нов. Нищо лично фирмата, много са яки, направо цепят с реклама и съпорт, но за жалост там слагаме не много адванс проекти. ;) Не е скъпа услуга, ако слагаш сайт с 5 странички, отиди сложи магазин с 10К продукта. :)
 
От: Какво се случва със superhosting

UP. От няколко месеца до сега има проблем при тях.Сайтовете от 20:00 до 01:00 са офлайн 2 до 10 мин.
Обръщам се към тях, те ми отговарят, че имат технически проблем.
Та искам да Ви питам вие имате ли този проблем при тях. Не знам, но последно време много ме разочароват от към хоста качеството.
Иначе към техническия отдел нямат грешка. Винаги ти съдействат помагат и когато не е свързано от към тяхна страна.
 
От: Какво се случва със superhosting

Това вероятно е свързано с конкретен сървър. Може би имат проблем, който налага рестартиране на сървъра веднъж дневно или нещо от сорта. Преди години имах подобен проблем, само че тогава имаха навика да рестартират сървъра в 7 вечерта, когато е праймтайма на посещенията. Накрая ми писна, писах на съпорта и започнаха да рестартират сървъра в 3 през нощта.
 

Горе