Как се трие коментар в Blogger, когато не виждаш кофата?

BullBlogger

New Member
Може и да му е смешно на някой, ама като му кацне такава тъпня ще заподскача така :evil:.

Хубавият и посещаван блог е нещо като бар. Има клиенти, има веселба, има и пари, но има и мръсотия. Колкото повече клиенти толкова повече мръсотия след като затвориш. Е, при блога затваряне няма, така че между другото ще трябва да “чистите” след посетителите си.

Ако обаче ви трепне ръчичката и одбрите някой ипотпалски коментар като мен, или пропуснете списъче със сайтове на руски девушки, може и да се окаже, че триенето не е просто натискане на едно бутонче.

Отне ми известно време да се разровя в интернет и да намеря смислено и ефикасно решение. Толкова се вдъхнових, че дори направих и видео "Как се трие блог в блогър, когато няма кофа?"

Да, знам, че още ви е смешно :lol:...
 
От: Как се трие коментар в Blogger, когато не виждаш кофата?

Слушах клипчето докато правех други неща и накрая не разбрах защо става дума за Блогър като сайтчето ти е на уърдпрес..

Тия дни дори ми мина през ума да напиша едно прочувствено писмо на Гугъл относно естеството на тоя ипотпал, та белким земат да дропнат думичката от всякакви ранкинги и тем подобни... Аман вече от безсмислици из нета, аман и от триене на спам. Нямам си на идея доколко би имало резултат, пък и малко гадно би било някакси.
 
От: Как се трие коментар в Blogger, когато не виждаш кофата?

блогът ми е на блогър, виж фавикончето - в следващите уроци ще покажа как да се смени и то

едит: за ипотпала: е нека не пречим на хората да си правят състезанието, с капча и логин трудничко се спами а и има модерация :D кофтито е, когато като мен кликнеш одобри вместо изтрий и после се чудиш къде ти е кофата :clap:
 

Горе