Качествен събмит в директории

bgtifo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Здравейте виждам че тук има много хора които предлагат събмит , забелязвам и офертите които предлагат , ето и моята :

Събмитвам в 1000 директории за 1 ден , списъка го съставяте вие ако има проблем той няма да се крие в мен ами по-скоро в неработеща или бъгава директория. Цената на събмита е 15$ като не толерирам е-mail репорта най-малкото защото понякога той отсъства , така че при договорка на ЛС мога да изпращам screen-ове но аз съм човек уважаващ себе си и за тази сума нямам сметка да лъжа който и да било.

Условия към евентуалните клиенти :

- Подробно описание URL , title , description , Reciprocal URL , e-mail
- Добре написани линкове водещи към желаните от вас директории
- Категоризиране ако се налага за определена ниша
- Коректно плащане в рамките на 2-3 дни максимум

Събита може да е както в Български така и чужди дир. за мен е важно да сме коректни един към друг и да се цени работата и отдленото за нея време.
Гарантирам че за ден вашият сайт ще е събмитнат в 1000 директории които вие ми дадете (стига да не сте ми дали грешни линкове ако сте това не е мой проблем) принципа е следният един ден по-рано , дефакто пращате ми списъка с директории и останалите данни по събмите и на следващият ден ви правя услугата.

Интересувам се от оферти само от trader-и тук които са коректни платци и възнамеряват да продължат практиката си , хора които започват да се интересуват от тези неща тепърва ще им свърша работа само срещу превод направен предварително!

Плащане : Банков път (основно) , PayPal (с уговорки за по-малко директории / или повече дни за събмита им)

Ако има желаещи да пишат , гарантирам сериозност и качество - желая ви Успех!

p.s.

Цялата работа по събмита я извършвам ръчно , не използвам software и разни други магии , доказателство за това е че дори и големият брой на директориите предлагам screen-ове с разширение .jpg при изискване на платеца!
 
Последно редактирано:

Горе