Кои часове са най-активни за пост?

Convenix

Member
Здравейте!

Кога по ваши наблюдения е най-подходящото време да се пуска пост с линк?

Тоест кога са най-активни хората?

Сигурно сутрин като станат и вечер след като вечерят.

Също така събота и неделя кога са активни според вас?

Всякаква информация ще ми е полезна!

Поздрави! :)
 
Самата фейсбук страница няма ли си статистика, в която да показва кога са най-активни участниците в нея?
 
Сутрин като станат - не! Освен ако не са зависими от фейса. Като отидат на работа, сложат си кафенцето - към 10 часа някъде. Вечер след като се приберат - от 19 чак до 23. Но вечер не искат много сериозни неща, достатъчно такива им са се натрупали през деня. Събота и неделя - през целия ден от 10 до 22 (особено ако времето навън е смотано).
 
Божа работа е като цяло - случвало мисе е качествена статия да има мижави рийч и посещения, а някоя друга още в началото да тръгне добре. Примерно една кратка статия миналия месец без грам реклама стигна 3000 посещения за 2 дни. Но гледам статии да пускам вечер, с идеята, че хората са си вкъщи биха отделили повече време да ги прочетат.
 
Имаше и други подобни теми из форума. Аз за себе си не мога да определя кога съм най-активен, та какво остава за това да определя активността на 5000 човека. Божа работа е. Може и сутрин да се постигне добър рийч, но като цяло според мен вечерта е най-доброто решение (поне зимата и то през седмицата).
 
Подкрепям за висок рийч между 19 и 23ч! При мен сутрешният рийч е супер зле ,по обяд малко се вдига , вечер около 20:30ч -21ч е най-добре! Но пак зависи и от аудиторията ,която имате и насочеността на страницата ви!
 
8:30 - до 12 ч.- 1000 рийч.
12:00 - до 18:80ч. 1200 рийч.
18:30-22:00 800 рийч.
от 5000 последователя.
Ако пусна примерно 14ч, до вечерта са макс 200-250.

Извода ми е, че сутрин, като станат с тоалетната, кафето и цигарата са най-активни и в обедната почивка също, докато ма'ат сандвичи и пушат. Вечерта явно, готвят, излизат, къпят се, филми, деца и т.н. и са по-заети.
 

Горе