Кой е този скрипт?

gnoll

Member
Здравейте,

Абе от няколко дена се опитвам да разбера кой е този скрипт за реклама (показвам скийншот на статус бара, защото само това мога да видя за него), гледам, че доста често се използва, а все не мога да уцеля кой е той при търсенето :)
Мерси предварително ;)

ads.gif
 
От: Кой е този скрипт?

Няма да отварям нова тема, защото въпроса ми пак е свързан с openx.
Инсталирах всичко, даже пуснах и няколко банерчета :), обаче...Не мога да разбера, защо когато създам зона, не ми позволява да линкна банер към даден рекламодател (създал съм и такива, а ми показва,че няма :) ), както и обратното като влезна при банерите на рекламодателите, да линкна съответен банер към вече създадена зона...Някой имал ли е подобен проблем?
 
Мисля че трябва да имаш създадени реклмодатели и кампании с банери, които ще се показват по зоните на издателите. Всички стъпки ли следва в този ред бате би трбвало да стане... ???
 
От: Кой е този скрипт?

Създал съм и рекламодатели и банери и зони :) Ама като тръгна да линкна банер към зона и ми пише че няма зона, а то има създадена :) Много странно, изпълнявам стъпките подред :)
 
незнам бате аз бях инсталирал някъде за проба и всичко си работеше ще го разкъкам пак но утре през деня да видя каде може да дава проблем ... че сега се готвая за излизане... ще е тежка вечер вероятно...
 
От: Кой е този скрипт?

Проблемът беше, че не съм задал width и height за всеки банер, както и същите width и height за дадена зона.
 

Горе