Кой начин на пращане на пратки е най-изгоден ?

spirosi

Active Member
Здравейте момчета,
от скоро продавам неща по интернет. За момента само с онлайн обяви в няколко сайта олх, базар и още няколко.
Първото нещо което се научих, е да ползвам системата в тези сайтове за подготовка на пратките през ЕКОНТ, от където се получават 20% по евтина доставката.
2рото нещо което разбрах е, че базара раздават парична премия при всяка пратка от 0,32 до 4 лева на пратка в определени зависимости.
И почнах да подготвям всичките си пратки от там. Спокойно мога да кажа, че бонусите ми стигат там да промоутвам 1 обява постоянно.
вчера реализирах много голяма пратка за която получих боннус 3.30 лева :) И днес веднага ми предложиха и промоционални условия за няколко вип обяви което спестява доста.

Проблема ми е следния, Реално най-много поръчки имам от олх-то, от базара има по някоя от време на време...
След бонуса който получих днеска за евтинити обяви, се зачудих дали няма да е по добре да почна да си пускам товарителниците през олх-то. Реално там промоционални вип/топ обяви биха дали повече продажби отколкото в базара. Но не намирам информация какви стимули дават те на клиентите си.

Та искам да попитам по-опитните хора от мен тук в форума, как процедирате с изпращането на пратки. Ползвате Базара и събирате стотинки да промотирате или да ги изтеглите в последствие (има и тази опция) или си попълвате поръчките в олх-то и получавате бонуси който си заслужават попълването там ?
Също ако споделите и какви бонуси сте получавали от там, ще съм ви много благодарен :)
 

Горе