Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

testkiwi

Well-Known Member
Привет, благодаря, на който я премести :)

Та, афилиейт програмата, която исках да Ви предложа се намира тук http://kiwi.bg/affiliate/ сайтът е, сигурно знаете, www.kiwi.bg
За момента за всеки желаещ мога да предложа фиксиран процент за всички оферти от 15%. Реших така, защото както всички знаят комисионните към всяка оферта варират доста - от 10%, даже и под 10 за някои, които се мръщят, до 30% понякога - предимно козметични процедури. Така 15% понякога са повече от самия уговорен комисион за сайта, до дни ще бъдат засилени офертите за хотели и почивки и тогава комисионната от една продажба на подобна оферта е над 10-15 лв. След малък тестов период ще има и възможност за плаващ процент към всяка една оферта, който ще е на границата на договорения за сайта комисион, всеки да може да избере как иска.

Тъй като не задължавам никого да се отказва от своите си банер позиции с адсенс или каквото и да е, препоръчвам този вариант http://www.kiwi.bg/aff/side.html на реклами отстрани на сайта, където така или иначе много рядко някой поставя някаква реклама. Другите стандартни варианти с банери са тук http://www.kiwi.bg/aff ,но може за всеки да се направи по специфичен размер.

Скоро ще има и възможност за реклама във фейсбук страници или линкове, работи се по въпроса.

Минималната сума за изплащане е 50 лв, но с всеки желаещ можем да се договорим индивидуално. Няма изискване да имате фирма, желателно е за нас, но не е проблем и да нямате.

Забравих да напиша - статистиката е в реално време - кликове, покупки, платени, очакващи плащане

Който проявява интерес нека пише на [email protected] за всякакви въпроси, както и момчето, което се занимава с това да ви зададе процента индивидуално, за всички други в момента той е 10, като само за някои оферти е 15. Може и на лично съобщение да ми пишете, но рядко ми остава време да влизам.

А за всякакви други предложения за съвместна дейност или нещо подобно между kiwi.bg и Вас, както и някой ако иска безплатна реклама, оферта или нещо друго можете да ми пишете директно на [email protected]

Поздрави и лек ден.
 
Последно редактирано:
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Привет,
за момента не.
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Здравей, вече получихме мейл от вас в пощата на сайта за тази програма и ще използвам възможността да питам нещо което не ми е ясно.
В мейла казвате:

"- Всеки изпратен посетител от Вашия сайт се "маркира" и ако закупи талон в бъдеще Вие ще получите своята комисионна"

Това добре, но да предположим следната ситуация - посетител от моя сайт кликва на рекламата и попада на вашия сайт, разглежда го, но не купува нищо, но вие го "маркирате" - предполагам с бисквитка, записвате неговото IP? Обаче след няколко дни докато се рови в мрежата и в друг сайт отново вижда реклама на вашия сайт и посещава сайта ви и се възползва от някоя оферта. Въпросът ми е: в този случай кой получaва комисионната? Аз, понеже посетителят е дошъл във вашия сайт първо през моя сайт? Втория сайт, понеже посетителят влиза през него и извършва покупка? В този случай кой е ощетения? Според това което пишете би трябвало да платите и на нас двамата 10 или 15 % - зависи колко сме се договорили? Или какво?
А така също и следния случай, който е често разпространен: посетителят от моя сайт влиза във вашия но нищо не купува, само разглежда, след известно време решава да се възползва от оферта и влиза директно във вашия сайт. В този случай аз получавам ли комисионна?
Също така моля разяснете и следната ситуация - посетителят разглежда от дома си сайта ми и попада на вашия сайт, харесва си нещо но се колебае дали да си го вземе, на следващия ден когато е на работа взема окончателно решение и се възползва от ваша оферта. В този случай вие имате клиент, който е дошъл от моя сайт, но понеже е влязъл и направил покупка от службата си, като влиза директно във вашия сайт - тогава как ще разберете, че аз съм посредника и да си получа процента? Или това е загубена кауза и да отпиша тези ситуации? Все пак много от нас са работили, работят или имат познати които работят в офиси през деня, и когато им остане време посещават нета и разглеждат сайтове, виждат нещо полезно, прибират се в къщи да се консултират със семейството и едва тогава решават и вземат примерно оферта за почивка през уикенда. В този случай как ще разберете, че идва от моя сайт, питам отново, когато след като се прибере от работа посещава вашия сайт директно от дома си - друг компютър, друго IP, друг интернет доставчик?
Не знам за другите, аз лично виждам проблеми и неразрешени въпроси относно тези ситуации и само заради това не бих се възползвал от вашата афилейт програма. Все пак познавам достатъчно добре посетителите в моя сайт и повечето от тях са жени, които съответно имат свои семейства, връзки и когато посетят сайта ми и видят нещо полезно биха искали като се приберат да покажат и се консултират с половинката си и тогава вземат решение? Името, домейна на сайта ви се помни лесно и като се приберат просто набират адреса и влизат - от друго място, от друг компютър. И по този начин да реализирате и 1 или 10 продажби от мен - аз нищо не бих спечелил, само губя, а на практика вие получавате безплатни реклами в моя сайт. Аз нямам полза от това.
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Привет,
благодаря за въпросите.

1. Последният ще получи комисионната.

2. Да, ще си получите комисионната, защото кукито се пази 2 месеца след идването му на сайта от Вашия. Няма значение дали ще дойде после директно на сайта.

3. Тук няма как да проследим, че е дошъл от Вас. Ако купи през компютъра от който е дошъл, тогава, да - ще си получите комисионната. Може да се направи следното - да се записва кой потребител, ако се регистрира обаче, от кой сайт е дошъл, но не мисля, че е добра идея, защото ако си представим следната ситуация - идва от друг сайт, регистрира се, но след това минава през вашия и вижда оферта и я купува комисионната ще отиде при този от когото се е регистрирал, а не при този от когото реално е дошъл и от който е купил.

Не мисля, че някоя афилиейт програма може да разбере, че вие сте пратили някого от Вашия сайт и този някой е същия, който влиза от своя дом, от друг компютър. Технически как да стане? Ако бъркам ме поправете.

Лек ден.
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Fatal error: Uncaught Exception: 102: Requires user session thrown in /home/kiwibgeu/public_html/affiliate/lib/facebook/src/base_facebook.php on line 1106
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Fatal error: Uncaught Exception: 102: Requires user session thrown in /home/kiwibgeu/public_html/affiliate/lib/facebook/src/base_facebook.php on line 1106

Да, колега, фейсбук приложението още не сме го настроили. споменал съм горе, в момента колегата горе попита за филтър по категории и градове, та в момента това гледам да стане. До понеделник ще го има най-вероятно.
А фейсбука и реф линка ще ги направим малко по-късно. Не съм го скрил нарочно :) Веднага щом има и фейсбук ще пиша.
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

testkiwi => Благодаря за отговорите, ще се възползваме от предложението и дано е полезно и за двете страни - за теб и за нас. Успех на програмата!
А относно предложението ти: "За момента за всеки желаещ мога да предложа фиксиран процент за всички оферти от 15%" - на теб ли трябва да пишем или като се регистрираме?
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Привет, извинявам се за закъснението.

В момента са добавени опции за сортиране по градове, категории и категории и градове общо. Мисля, че е по-изгодно, който иска да пуска според сайта си и потребителите си дадени оферти за всеки банер.

Сега по подразбиране към всяка оферта има зададен индивидуален процент комисионна. който желае да му бъде фиксиран 15% за всички, независимо от офертата може да пише на [email protected] и ще му го зададем. По-горе обясних, мисля, каква е идеята на фиксирания процент, но е хубаво всеки да може да си прецени :)

Утре ще е готова страничката с всички оферти и съответните проценти към тях, всеки да може да ги вижда или да пуска афилиейт линкове във фейсбук страници, скайпове и където иска.

Който има агрегатори за оферти и иска да се включи също може да ни пише, да му дадем афилиейт xml

Лек ден.
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Вече може да се регистрирате и да пускате реф. линкове във фейсбук страници. За целта просто създавате едно банерче, за да си генерирате номер на партньор и натискате "Facebook реферален линк" и ще видите списък на всички оферти от където можете да копирате линк. Можете да променяте банера по град и категория, за да си сортирате линковете.
Веднъж дошъл човекът от вашия сайт или страница, независимо коя оферта купи - ще получите своите комисионни.

Ако има въпроси - пишете на [email protected]

Лек ден
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Изплащате ли пари на хора без фирми като физически лица
 
От: Колеги, предлагам афилиейт на сайт за групово пазаруване само за форумци.

Да, няма никакъв проблем. Само си слагате сметката в настройките.
 

Горе