Консултант към престижна международна компания за финансови услуги

Winners group

New Member
Консултант към престижна международна компания за финансови услуги (не е нужен стаж),
гр. София
Търсят се консултанти към международна компания за всеобхватни финансови услуги.
Winners Group е международна компания, която не е собственост на нито една финансова институция. Това и позволява да гарантира най-добрите финансови програми, които да отговарят на целите на клиентите.
С централен офис във Vertigo Business Tower, елитен център удостоен с престижната награда “Сграда на годината“, компанията стъпва на българския пазар през 2017г.
Winners Group се състои от професионалисти, които имат дългогодишен опит в областта на финансите, както и резултати, които могат да служат за пример. Притежава уникална концепция, която се фокусира върху експертност и специализация във всеки един от сегментите на финансовия пазар.
Всички финансови услуги под един покрив:
Ипотеки
Пенсионно осигуряване
Грижа за семейството и клиента
Имуществени застраховки
Спестявания за децата
Банкови продукти
Финансово обезпечаване
Инвестиции
Лизинг
Защо да стана консултант на Winners Group?
Успехът няма име – дай му твоето!
Чрез постоянните обучения, академии и събития компанията ще ти помогне да се превърнеш в истински финансов консултант. Ексклузивните пътувания и уникалната концепция за автомобили са нейният начин да ти благодари за постигнатото. Покажи на какво си способен – защото ти си в центъра на вниманието!
Кариера
Кариерата с Winners Group е начин за успех за консултантите. Висококачествена система за обучение гарантира, че дори хора без опит могат да придобият делови качества и да се превърнат в успешни бизнес партньори.
Автомобилна концепция
Концепцията за фирмено превозно средство е предназначена за хора, които желаят да управляват ексклузивни марки автомобили като Mercedes, Audi или BMW. След като се премине на мениджърска позиция, можете също така да получите фирмен автомобил за лична употреба като награда за успешното сътрудничество.
Академия Winners
Високоразвитата система за обучение в основата си е свързана с най-доброто ноу-хау с практически опит, което се преподава от опитни и изключително успешни мениджъри и лектори. Академия Winners гарантира висококачествено обучение.
Социална програма
Социалната програма е доказателство, че Winners Group стои зад своите хора и техните семейства не само във времена на успех, но и във времена на нужда.
Подкрепа от бизнес партньори
Подкрепата от бизнес партньори е предимство, постигнато чрез мрежов маркетинг, при който сътрудникът напредва в кариерата си само когато неговите колеги също са успешни.
Поради това по-опитните сътрудници винаги с радост помагат на своите не толкова опитни колеги и така се постигат извънредни фирмени взаимоотношения, които представляват основата на фирмената култура на Winners Group.
Фирмени ваканции
Eксклузивни фирмени ваканции се случват два пъти годишно — лятна ваканция през септември и зимна ваканция през януари. Почивката в дестинации като Мексико, Дубай или Куба е част от живота на най-успешни бизнес партньори.
Участието в международни конгреси
Участието в международни конгреси е осигурено от Winners Group в най-важните глобални финансови центрове (например Ню Йорк, САЩ, през 2013 г.), в които бизнес партньориte могат да се учат от най-добрите световни експерти.
Гъвкаво работно време
Гъвкавото работно време е огромно предимство за хората, които не могат да балансират между своите семейства и хобита, и работата си в този забързан век. Възможността за планиране на часовете, в които ще се работи, е от значителна полза за жени с малки деца и за студенти.
Бонуси за стимулиране
Това, което се разбира под „финансовите бонуси“, са мобилни телефони, персонални компютри или таблети, луксозни часовници, пазаруване в известни дизайнерски магазини и пътуване по целия свят.
С Winners Group няма да е нужно да мечтаете за по-добър живот, тъй като вече ще живеете живота на Вашите мечти!
Какви възможности ми дава партньрството с Winners Group?
• ДОКАЗАНА международна система за СТАБИЛЕН ДОХОД!
• БЕЗ продажба на ФИЗИЧЕСКИ продукти!
• БЕЗ ВИСОКИ капиталовложения и БЕЗ РИСК!
• Сам определяш КОГА, КЪДЕ и КОЛКО да работиш!
• СИСТЕМА ОТ ОБУЧЕНИЯ и навигация от нулата до резултат!
• ПОДКРЕПА от успешен екип с предприемачески подход!
• АВТОМОБИЛНИ бонуси, ПЪТЕШЕСТВИЯ и ПРИЗНАНИЕ!
• БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ В ДОХОДА!
Финансовият бизнес е правилният избор за всеки, който иска да стане част от бизнес с висок доход и огромни възможности.
Как да стана консултант към Winners Group?
Партньорство с Winners Group е възможно за всеки. Все пак, компанията има изградени стриктни правила и започването на дейност е обусловено от преминаването през определени стъпки.
За повече информация, моля свържете се с мен :
0876 67 33 44 - Алексей
благодаря на всички, и успех !
 
обусловено от преминаването през определени стъпки.
И колко точно трябва да инвестирам в преминаването на тези сакрални стъпки към обетованата земя?

@Blinky wtf
 

Горе