Копирайтинг с бартер – как продадох „добри ръце” или защо тръгнах на „бизнес масаж”?

tekstmag

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Копирайтинг с бартер – как продадох „добри ръце” или защо тръгнах на „бизнес масаж”?

Изпробвахме се, и ни хареса.
Случи се без, да го очаквам. Този клиент искаше да му пробвам „бизнес масаж”-а, преди да му напиша продаващо писмо за и-мейл кампания. Получи се истинско потребителско тестване на продукта. Оставих се да ме масажират и релаксират. Хареса ми, както на клиента му хареса текста. И поиска да продължим...

Как продадох „едни добри ръце”.
И-мейл кампанията се оказа с повече от едно продаващо писмо. Все пак, „бизнес масажът” е сериозно нещо, а корпоративните клиенти не са лесни за омайване. Наложи се да продам „едни добри ръце” с поредица от писма, промоции, малко допълнителни стимули и т.н. И клиентът се усмихна...

Защо тръгнах на „бизнес масаж”?
Трябваше да напиша няколко продаващи текста, при планиран ограничен бюджет. А вече се бяхме харесали с клиента. И, както се казваше една интересна и полезна книга, „Всико може да се договори”. Затова седнахме и намерихме решение. Понякога и клиентът може да бъде убедителен, като добре написан продаващ текст.

Копирайтинг с бартер.
А решението са нарича „копирайтинг с бартер” – интересни за копирайтъра продукти или услуги срещу интересни за клиента текстове. Или – в случая – бюджет + карта за масажи срещу продаващи писма. Този вариант направи и мен, и клиента щастливи, а само мен – и по-релаксиран. Така тръгнах на „бизнес масаж”, а бартерът допълни бюджета по проекта.

А Вие искате ли интересни продаващи текстове?
Можете ли да предложите интересен продукт или услуга, като част от бюджета по проекта? Пишете ми, или ми се обадате по всяко време, стига да не съм на масаж.

Re: Копирайтинг с бартер – как продадох „добри ръце” или защо тръгнах на „бизнес маса

Преебал си клиента и пари да дава.

Масажа е хубаво нещо и не е нужен чак пък текст за продажбата му. И с чист спам става стига цената да е добра - напр. 15-20 лв за 30-40 мин. Освен това е много географски ограничен - от Слатина няма да ида на масаж в Банкя, не зависимо к'во си писал.

---Термина 'бизнес масаж' е фрапиращо тъп и безсмислен.

Последно редактирано от модератор:
От: Re: Копирайтинг с бартер – как продадох „добри ръце” или защо тръгнах на „бизнес

Преебал си клиента и пари да дава.

Масажа е хубаво нещо и не е нужен чак пък текст за продажбата му. И с чист спам става стига цената да е добра - напр. 15-20 лв за 30-40 мин. Освен това е много географски ограничен - от Слатина няма да ида на масаж в Банкя, не зависимо к'во си писал.

---Термина 'бизнес масаж' е фрапиращо тъп и безсмислен.

Здравейте, garnet,

Благодаря Ви за мнението. Оценявам желанието Ви да ме информирате за някои специфики, но не мога да се съглася с Вас. Стилът Ви на изразяване също е интересен, но неприемлив.

Всяко нещо може да се продаде с подходящ текст. Убеден съм в това и работя ежедневно по въпроса. А за ходенето на масаж и за "бизнес масаж" практиката показва, че някакси не сте прав. Помислете пак, ако искате.

Благодаря още веднъж.

От: Копирайтинг с бартер – как продадох „добри ръце” или защо тръгнах на „бизнес маса

Както вървят нещата, май ще се уредя и със застраховка и малка, но готина електронна джаджа.

Дали не е време и някой производител или търговец на вино и/или съответните мезета да се сети за копирайтинг с бартер?

От: Копирайтинг с бартер – как продадох „добри ръце” или защо тръгнах на „бизнес маса

Ура-а-а!

С една партньорска агенция ще правим текстове за "винен туризъм". Подготвяме посещение на място, с "изпробване на продукта". Мезетата са осигурени и включени в туристическия пакет.

Това е точната работа за сезона. Вече усещам вдъхновение и жажда, може и не в този ред...

Горе