Katerina Pavlova New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 27 Юли 2024 #21 Здравейте, имам интерес към работата която предлагате. Как мога да се включа
hrisiwrite Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 27 Юли 2024 #22 Katerina Pavlova каза: Здравейте, имам интерес към работата която предлагате. Как мога да се включа Увеличете... Здравейте, може да ми пишете лично съобщение.
Katerina Pavlova каза: Здравейте, имам интерес към работата която предлагате. Как мога да се включа Увеличете... Здравейте, може да ми пишете лично съобщение.
H heksimix New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Август 2024 #23 Здравейте, Може ли да погледна ваши статии?
hrisiwrite Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 19 Август 2024 #24 heksimix каза: Здравейте, Може ли да погледна ваши статии? Увеличете... Здравейте, разбира се, ще изпратя на лично съобщение малко по-късно днес.
heksimix каза: Здравейте, Може ли да погледна ваши статии? Увеличете... Здравейте, разбира се, ще изпратя на лично съобщение малко по-късно днес.
hrisiwrite Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 9 Март 2025 #26 Здравейте, вече предлагам и услуга Набиране на текст. Цената е 2 лв. за стандартна страница в word. При по-голямо количество има отстъпка. Услугата включва и набиране от аудио носител. Съвржете се с мен при интерес!
Здравейте, вече предлагам и услуга Набиране на текст. Цената е 2 лв. за стандартна страница в word. При по-голямо количество има отстъпка. Услугата включва и набиране от аудио носител. Съвржете се с мен при интерес!