sedo Active Member 26 Януари 2015 #1 Моя грешка. Домейнът е зает, а в HOST.BG го дава, че е свободен. "Случайно попаднах на този домейн dieti.bg PR3, аз не искам да го купувам, който иска нека го купи Цената за .Bg домейн в Host.bg е само 50 лв в момента. " Последно редактирано: 27 Януари 2015
Моя грешка. Домейнът е зает, а в HOST.BG го дава, че е свободен. "Случайно попаднах на този домейн dieti.bg PR3, аз не искам да го купувам, който иска нека го купи Цената за .Bg домейн в Host.bg е само 50 лв в момента. "
Ivo_ Well-Known Member 26 Януари 2015 #2 От: Купете си този домейн за диети PR3 с тия руски линкове вероятно ще да е наказан
tipto Active Member 26 Януари 2015 #3 От: Купете си този домейн за диети PR3 Ivo_ каза: с тия руски линкове вероятно ще да е наказан Увеличете... хаха и аз тъкмо си викам как са го изпуснали тоя хубав домейн , и как провери за линкове ?
От: Купете си този домейн за диети PR3 Ivo_ каза: с тия руски линкове вероятно ще да е наказан Увеличете... хаха и аз тъкмо си викам как са го изпуснали тоя хубав домейн , и как провери за линкове ?
Ivo_ Well-Known Member 26 Януари 2015 #4 От: Купете си този домейн за диети PR3 в ahrefs ми ги показва, че повечето са руски.