monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 5 Юли 2012 #1 Купувам Висок PR(над2) домейни СВЪРЗАНИ С ИГРИ Ако може отговорете на детайлите дадени по-долу: Домейн: ПР: Изтичане: Къде е хостнат: ЦЕНА: Няма значение дали е БГ или не.. Очаквам Вашите оферти на ЛС. Поздрави, Симеон Последно редактирано: 13 Септември 2012
Купувам Висок PR(над2) домейни СВЪРЗАНИ С ИГРИ Ако може отговорете на детайлите дадени по-долу: Домейн: ПР: Изтичане: Къде е хостнат: ЦЕНА: Няма значение дали е БГ или не.. Очаквам Вашите оферти на ЛС. Поздрави, Симеон
D diletant New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Юли 2012 #2 От: Купувам Висок PR домейни (СВЪРЗАНИ С ИГРИ!!) Случайно pspmaniac.com да те интересува? Не отговаря много на условията ама все пак .....
От: Купувам Висок PR домейни (СВЪРЗАНИ С ИГРИ!!) Случайно pspmaniac.com да те интересува? Не отговаря много на условията ама все пак .....
A adssdass New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 17 Юли 2012 #3 От: Купувам Висок PR домейни (СВЪРЗАНИ С ИГРИ!!) bgsmiley.com ако те интересува пиши на ЛС
monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 13 Септември 2012 #4 От: Купувам Висок PR домейни (СВЪРЗАНИ С ИГРИ!!) diletant каза: Случайно pspmaniac.com да те интересува? Не отговаря много на условията ама все пак ..... Увеличете... Не, ми върши работа. adssdass каза: bgsmiley.com ако те интересува пиши на ЛС Увеличете... Отново не ми върши работа. Трябва ми нещо свързано с онлайн игри..
От: Купувам Висок PR домейни (СВЪРЗАНИ С ИГРИ!!) diletant каза: Случайно pspmaniac.com да те интересува? Не отговаря много на условията ама все пак ..... Увеличете... Не, ми върши работа. adssdass каза: bgsmiley.com ако те интересува пиши на ЛС Увеличете... Отново не ми върши работа. Трябва ми нещо свързано с онлайн игри..
Ivo_ Well-Known Member Рейтинг - 100% 58 0 0 13 Септември 2012 #5 От: Купувам Висок PR домейни (СВЪРЗАНИ С ИГРИ!!) аз моите сайтове предлагах ли ти ги? ) gameup.eu и igraia.com
От: Купувам Висок PR домейни (СВЪРЗАНИ С ИГРИ!!) аз моите сайтове предлагах ли ти ги? ) gameup.eu и igraia.com