DonMakaveli
Well-Known Member
Купувам система/сайта на музикална тематика
Изискванията са ми:
Да им раздели за:
1. Раздели за теглене на аудио файлове (разделен на под-категории)
2.Видео споделяне (с под-категории)
3.Текстове
4.Новини
5.Албуми
Потребителско меню
Лични съобщения
Възможността за добавяне на приятели
Качване на аватар
Добавяне в любими на аудио или видео файл
Емо икони
Продавача да може да каче системата на хоста и да го инсталира.Да ми обясни как мога си добавяме след време подкатегории, и евентуално някаква промяна да направя по сайта.
Преди време бях купувал сайт, който така беше устроен , че един ХТМЛ код трябваше да се слага на всяка страница, за да можеше да се вижда. Сега искам добре устроен сайт, който като му сложиш един път кода, да се вижда на всички страници.Не съм специалист, не ми се смейте...
Със стечение на времето, ако ми се иска да се добавят подобрение, да може да разчитам на този човек, след евентуалното заплащане разбира се...
Фактически всичко да е готово и само да ми даде паролите и да действам.
Не съм чак толкова много претенциозен и не искам системи от рода на 99mp3bg.net за по 1000-2000 лв.
Моля не ми предлагайте пък и подобни неща като muzi4ka.org
Мисля, че от порядъка на 200-300 лв бих се вместил.Но моля, не ми пробудвайте скапани оферти за 10 долара системки, които ги има при всеки втори музикален сайт
Благодаря Ви!
Изискванията са ми:
Да им раздели за:
1. Раздели за теглене на аудио файлове (разделен на под-категории)
2.Видео споделяне (с под-категории)
3.Текстове
4.Новини
5.Албуми
Потребителско меню
Лични съобщения
Възможността за добавяне на приятели
Качване на аватар
Добавяне в любими на аудио или видео файл
Емо икони
Продавача да може да каче системата на хоста и да го инсталира.Да ми обясни как мога си добавяме след време подкатегории, и евентуално някаква промяна да направя по сайта.
Преди време бях купувал сайт, който така беше устроен , че един ХТМЛ код трябваше да се слага на всяка страница, за да можеше да се вижда. Сега искам добре устроен сайт, който като му сложиш един път кода, да се вижда на всички страници.Не съм специалист, не ми се смейте...

Със стечение на времето, ако ми се иска да се добавят подобрение, да може да разчитам на този човек, след евентуалното заплащане разбира се...
Фактически всичко да е готово и само да ми даде паролите и да действам.
Не съм чак толкова много претенциозен и не искам системи от рода на 99mp3bg.net за по 1000-2000 лв.
Моля не ми предлагайте пък и подобни неща като muzi4ka.org
Мисля, че от порядъка на 200-300 лв бих се вместил.Но моля, не ми пробудвайте скапани оферти за 10 долара системки, които ги има при всеки втори музикален сайт
Благодаря Ви!
Последно редактирано: