Къде продават ВПС евтино

От: КЪде продават ВПС евтино

Jump.bg [ref | no ref] – там ползвам dedicated даже и досега не съм имал по-добра поддръжка.
Delta.bg също ги хвалят.
 
От: КЪде продават ВПС евтино

lowendbox.com - оферти на различни low-cost VPS-и, т.е. - освен за хардуерна поддръжка, на друга не можеш да разчиташ - сам трябва да си конфигурираш сървъра и софтуера и всичките бакии, които евентуално ще направиш са си твой проблем.
 
От: КЪде продават ВПС евтино

fcolor.bg/vps

ъъъ и кое му е евтиното? за толкова пари може да се вземе ВПС с 2 пъти по високи показатели
 
Re: От: КЪде продават ВПС евтино

ъъъ и кое му е евтиното? за толкова пари може да се вземе ВПС с 2 пъти по високи показатели
За толкова пари можеш да вземеш цял сървър, не впс. Пример: http://www.worldstream.nl/serverdeals.php
 
От: Къде продават ВПС евтино

Препоръчвам ти от hostsean, план baby :)
с CentOS и ако успееш сам да си сложиш php/mysql/phpmyadmin и др. си бетон!
Аз съм така!
 
От: Къде продават ВПС евтино

Мога да уредя VPS със неограничен трафик на цени от 25 лв на месец

stoyanov83 ( at) gmail.com
 
От: Къде продават ВПС евтино

Мога да ти препоръчам Delta.bg, доволен съм от тях и за това ми стоят в подписа, спрямо качество цените им са на ниво. Пък и като начало те ти прехвърлят сайтовете от старият хост при тях и ти конфигурират сървъра за начало. Имай предвид че настройките на ВПС не са като на споделеният хостинг, така че ако си нямаш понятие търси някой който да ти конфигурира ВПС.
Погледни и плановете на http://www.hetzner.de/en/, там цените спрямо параметрите са също много добри.
 
От: Къде продават ВПС евтино

Айде и аз да направя малко реклама - много съм доволен от bghost.eu - VPS със kloxo панел, 5 ИП адреса, много добър и отзивчив съпорт.
 
От: Къде продават ВПС евтино

Виж тези: http://www.giga-international.com/?show=vserver

Процесорът наистина е бърз (най-евтиния план)! На такъв VPS съм пуснал Windows Server 2008 R2 (плаща се на месец лиценза му - не ви го препоръчвам за хостинг, по-добре безплатен Линукс да ви сложат!) и работи добре (свързвам се с VNC и си пускам разни програми, не го ползвам за хостинг). Връзката е бърза. За сравнение тези: http://hosting.proaxxs.net/dedicated_servers/windows_vps.htm са ужасно бавни (ползвам пак най-евтния план, а този 1 GHz процесор ме съмнява да е толкова, освен това връзката е бавна, имам предвид latency, не съм обърнал внимание каква е скоростта; там имам инсталиран Windows Server 2003 и като пусна Firefox го чакам 20 секунди да зареди). Тези вторите хостват на Network Operations Center, Inc., който е ужасно бавен (или поне такива са моите наблюдения). Ползвам един VPS на regencyhost.com и продължавам само защото ме мързи да прехвърлям сайтове (те също са на Network Operations Center, Inc.). От време на време сайтовете ми там спират да работят или зареждат за над 10 секунди.

Връзката от Network Operations Center, Inc. (Пенсилвания) до сървър в Ню Йорк е два пъти по-бавна (два пъти повече latency) отколкото връзката от сървър на giga-international.com (Германия!) до същия сървър в Ню Йорк (ползвам ping за да измеря времето)...
 
Последно редактирано:
От: Къде продават ВПС евтино

Сега се ровя да търся някакъв VPS. Обмислям да мина на друг сървър, защото сегашните, които ползвам (RegencyHost и TMZ Hosting) правят редовно проблеми.

Тези тук си помислих, че са допуснали печатна грешка:
http://www.yardvps.com/openvz.php

Обаче като помислих малко установих, че не съм обърнал внимание, че първата цена е на година ($15/година!), а не на месец (защото ако е на месец не се връзва следващия план да е по-евтин).

Намерих един сайт с ревюта на VPS услуги: http://www.lowendbox.com/ (заслужават си безплатен линк). Авторът се е постарал доста, въпреки че няма афилиейт линкове (освен банерите в дясно). Услугите са класифицирани по платформа и по местоположение (оппа, тази функционалност се оказа, че не работи).
 
Последно редактирано:
От: Къде продават ВПС евтино

Има ВПС-и за по 5 - 7 долара на месец. Нямат контролен панел, ама поне нямат ограничение в трафика.
 

Горе