Лимит на gmail акаунти?

white_pawn

Well-Known Member
Нужни са ми около 20 email акаунта. Идеята е една сграда от 5 етажа с по 4 апартамента да има предварително създадени профили, които да се раздават на собствениците. Ще се използва за разпращане на съобщения от собственика на сградата до живущите, както и за достъп до няколко уеб услуги. Не съм сигурен, ако го направя това на домейн собственика колко ще реши да плаща домейна и хостинг и хората да не увиснат.
Мога ли да създам толкова акаунти в gmail с един и същ първоначален мейл или телефон за възстановяване? Да не го счете за спам и да затрие всичко? Иска ми се да знам, какво да очаквам преди да пробвам.
 

pepo_999

Well-Known Member
ако ще имате сайт към услугата на този домейн може до 500 мейла
 

white_pawn

Well-Known Member
Без собствен домейн. Пощи от типа [email protected]
Въпроса е да не наложат някакви рестрикции на мейла, който ще използвам първоначално, като "администраторски" за възстановяване на парола. Все пак всички ще са свързани с него и ме притеснява бройката.
 

mvmrik

Well-Known Member
Най-вероятно няма да можеш да направиш толкова мейли, като създадеш няколко започва да ти иска телефон, след това ще ти изпише, че е използван прекалено много пъти. Може и да стане с повече телефони, но какъв е смисъла, ако някои от хората вече си имат gmail акаунти. Аз не бих искал нов акаунт, при положение че имам.
 

dertre

Well-Known Member
С един мейл (за възтановяване) имам 10 мейла в гмейл. За повече не мога да кажа, но до 10 няма проблем.
 

Kiril

Active Member
и аз не би искал някой да ме кара да проверявам още един имейл, особено ако вече имам 2-3 лични и служебни! ПО-добре събери имейлите на живущите и каряй с техните, които си проверяват по-редовно. Така риска да не ти прочетат съобщенията е по-малък.
 

Горе