Конкурс за: Лого - "Планетата на влюбения анонимник"

Искаше ми се да участвам в този конкурс по-пълноценно, но така не ми и остана време да нарисувам това което имах като идея, но все пак в последния момент успях нещо да направя, макар и неразвито докрай и не точно както ми се искаше...
Успех!
PLVA.jpg
 
Идеята ми беше хоботчета на планетата да бълват сърца, летящи книги отворени да пърхат и те да бълват сърца, отсрещния спътник подобен на луната да има сенки подобни на протегнати ръце, тялото да не с форма на сърце, а седяща поза която да напомня сърце, което сърце да е свързано по някакъв начин с планетата, можеше с нещо като корени, абе нещо средно между Малкият Принц, Хари Потър и Аватар;)
Не ми стигна времето обаче да я развия до край, най-вече като визуализиране, нещо такова, но по-арт си го представях.

PLVA2.jpg

Това като допълнение към предложението ми, ако се приеме разбира се.
 
Здравейте, колеги,

Преди всичко, благодаря на всички участници в конкурса.

На някои от вас може да им се стори странно, но държа да съм изчерпателен и да споделя мислите си. Още, когато се опитвах да задам критериите и насоките за участниците в конкурса знаех, че няма да е никак лесно за тях. Сам по себе си конкурсът беше различен и необикновен. Изискваше се нещо повече от умения и опит. Творческа мисъл, креативност, индивидуалност, вникване в същината на проекта и нещо като цялостен поглед над него. Следял съм не един и два конкурса. Имах свое собствено мнение, виждания и предположения от самото начало. Радвам се, че голяма част от участниците, които изрично не подканих да се включат, го направиха. И тъй като смятам, че добрите думи и дела понякога тежат повече от торбата със златото, искам да изкажа възхищението си към stoineff, dreambench, Pronax и esvelkov. Няма да пропусна и Websolut, чието включване беше в самия край, но си заслужаваше да се види. Творбите ви бяха истински кеф и наслада за очите. Казвам творби, защото сте истински виртуози и това не бяха просто предложения за участие... Измислено, създадено и изпипано в детайли. Индивидуално, неподправено и грабващо. Адмирации към всички вас.

Победителят в конкурса е @Mimmeto. В нейните предложения намерих най-много от онази любовна магия, онази нотка романтизъм, мистичност и загадъчност, която търся за проекта. Като потребител, неразбиращ от дизайн, някак се вглеждам в трите дизайна и всичко това е съчетано с детското съществуване. Със свободата, която всяко дете притежава - да бъде себе си и чистотата и откровеността да казва всичко, което мисли.

Изписах всичко това, защото лично на мен ми беше адски трудно да взема решение. Далеч съм от алабалистиките, но съм свикнал да изказвам мнението си, да толерирам и да адмирирам.

Пожелавам светли празници на всички вас. Бъдете здрави и щастливи.
 

Горе