Търся: Лого дизайнер

webselo.com

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, приятели, търся лого дизайнер, на фрийланс начала, който да помага с лога за клиенти, а понякога и с банерчета, и с други неща;

Работих около 4 години с един човек, обаче нещо започна да ме лъже, и спрях;

Та, търся нормален, разбран човек, и най-важното - коректен, с който да си работим, и всеки да е доволен;

Прави се лого, оправяме парички, после следващо, и така;

Ако някой му се занимава, нека пише лично съобщение и ще пиша с повечко детайли;

Благодаря ви за вниманието :) :)

Кико
 
Ако може, прати на ЛС примерни лога и банери.
 
Не, че нещо, но един добър дизайнер с добри предложения за корпоративна индентичност по-ското вас ще наеме за подизпълнител.
 
Братко, ние не сме фирма за лого дизайн. От време на време идват лога, покрай другите неща - и търсим стабиляга, с който да ги правим, нищо повече :) :)
 
А какво се е случило с предишния дизайнер, "какво значи почна да лъже"?
Дизайнера да лъже след 4 години съвместна работа трябва да има някаква причина, почнал е да ти взима повече пари ли или ти е пробутвал готови лога?
Мисля, че е важно.
 
А какво се е случило с предишния дизайнер, "какво значи почна да лъже"?
Дизайнера да лъже след 4 години съвместна работа трябва да има някаква причина, почнал е да ти взима повече пари ли или ти е пробутвал готови лога?
Мисля, че е важно.

Много просто - изпращам му клиент, питам го, потвърди ли човекът, казва ми - отказал се; изведнъж ми се обажда клиента и пита мога ли да му пратя векторния формат; Питам, какъв файл, той казва, ами за логото, което направихме; питам, кое лого, обяснява ми; оказа се, че дизайнерът е направил логото, взел е парите, а ме лъже, че клиентът се е отказал; проверих и се оказаха няколко случая; явно от един момент му е прищракало да прави тия мизерии; и много се раздразних, ама много! Майната им на парите, замина ми цялото доверие към човека, а го имах за близък; това е накратко; имаше после извинения, едно-друго, направихме още 2-3 проекта, той си ги изпълни, ама аз вече му нямах доверие; и прецених, че повече няма смисъл;

Такива работи, приятелю.Не знам ама трее си прегледате сайта, щото ми крашват мобилните браузури ;)
Може ли да пуснеш едно скрийншотче на лично съобщение? Тия дни правихме едни реформи, правим и сега, може нещо да съм изпуснал;

Благодаря много :))

Кико
 
Е то няма как да направя шот, директно ми затваря :) Дъкдък и Брейв ползвам
Не знам дали има нещо общо тая грешка: "Uncaught TypeError: $(...).swipe is not a function" нещо с минимизирането на .js от кеш клъгина сигурно, нямам конкретна идея. Вижте за конфликти с джабата и може да претъркате кеша щом сте правили промени.
 
Здравейте, колеги,

благодаря на всички, които коментираха, а още повече на колегите, които писаха :)

Ще опитаме да се сработим с даден колега;

Пожелавам на всички ви хубав следобед и успешни начинания :)

Кико
 

Горе