Магазин за Видео Ефекти

Andrew

Member
С няколко темплейта започвам този сайт.(site) Мисля, че има добър потенциал, но бизнеса ми е сложен. С благодарност бих приел всякакви съвети за развитие. Потърсих професионални SEO услуги и ми обявиха невъзможни суми (6000 лв.и нагоре). Вече платих повече от $500 на хора, които ме убеждаваха, че ще ми свършат работа, но явно не могат или са измамници. Как да продължа от тук нататак ?
 
От: Магазин за Видео Ефекти

Имаш ли продажби?

Пусни в мрежата на енвато някои от продуктите ти и в описанието им пиши линк към сайта, съпорта също да ти минава през твой мейл на тоя домейн, за да се асоциира с магазина.

Поработи върху дизайна, уж дигитални продукти продаваш, сайта изглежда circa 2007.
 
От: Магазин за Видео Ефекти

Здравей

Много готина идея като цяло и доста добри неща имаш на сайта. Поздравления!

Относно проблемите

1. Логото не е особено добре
2. Сайта като цяло е прекалено семпъл. Има вид на нещо недовършено.

За да се наредиш в тази ниша ти трябва лъскав сайт и много добро лого. А не нещо което е правено набързо.

Относно SEO.

В момента сайта ти не се класира в top 10 на google, по никоя от търсените думи по които биха те намерили. Наистина конкуренцията при продавачите на такива услуги е голяма и тези дето са напред наливат доста пари за да стигнат там... Пример videohive.net е на първа позиция...

От тук идва въпроса - струва ли си да наливаш маса пари за да достигнеш до тях или е по-добре да продаваш през тях, и още някои подобни маркети както те посъветваха горе.

Има и още нещо. Ще ти дам пример с ebay. Ако аз имам акаунт там и съм пазарувал, имам им доверие и знам, че всичко става с 2 клика. Дали ако си намеря продукт които търся на друг сайт, ще го взема от него?
Даже и цената да е малко по-евтина. Трябва да се прави нова регистрация, в нов сайт, които не доказа се... Това разбира се ако не става въпрос за нещо супер уникално което не може а се вземе от другаде.

Така, че оправи си визията на сайта на първо време, а дали ще продаваш през него или ще го ползваш като визитка вече е твое решение.
 

Горе