Мастър Майнд група

tanipo

Well-Known Member
Как мислите дали сред нас би се получило, гледам по чуждите форуми си организират такива групи с цел реализацията на общ проект примерно.
 
От: Мастър Майнд група

Едва ли (не съм чак толкова скептичен колкото звуча) може да стане.

Има доста умни и можещи хора в този форум но няма го чувството на обединението и на взаимната подръжка (не на форума разбира се).. Не става само с това да си помагаме за диг и свежо примерно :)

Но нека да видим какво мислят другите!
 
От: Мастър Майнд група

В интерес на истината Master Mind група може да се създаде и с експериментална цел ( ако щещ и за създаването и извеждането на върха на онлайн магазин за чорапи ) за да може всеки един в нея ( обикновенно са до 4 човека в група ) да се научи на нещо.
 
От: Мастър Майнд група

мен ми звучи готино, но все пак не всеки ще участва с еднакви ресурси.
Ако има навити може да пробваме с някой афф сайт
 
От: Мастър Майнд група

Аз си мисля че първоначално трябва да е с образователна цел. Електронен магазин за Бг или нещо от сорта. За да има хора за дизайн, за програмиране, за СЕО, за маркетинг, за поддръжка, и.т.н. Може да е даже с някакъв шеговит измислен продукт, като трудната цел ще е именно да се накарат потребителите да се заинтересуват. Според мен за да проработи не трябва да е нещо прекалено сериозно, но пък трябва да има ясно установени правила.
 
Последно редактирано:

Горе