Мнение за нов авто портал

Autohop.bg

New Member
Здравейте,

Бих желал да поискам мнения за новият авто портал, който създадох. Казва се Autohop.bg.

Как ви се струва в сравнение с mobile.bg, abto.bg, avtomarket.bg и другите големи портали в страната?
 
Раздвижен интересен. Има добър layout и много екстри, които другите подобни сайтове нямат. Но пък няма монопола на mobile.bg Ако се опитвате да правите тук пасивна реклама, това е като да продаваш месо на съюза на месопроизводителите, но идеята и реализацията на сайта са на ниво. Добри permainlinks, чист код.

Добре сте се справили, успех :)
 
не ми се видя много четлив
твърде бял и сух го намирам като дизайн
а след като видях "часна обява" директно затворих

след това прочетох на miglen поста, върнах се..
"Продай Колата си"

... мисля да се върна утре чак :)
 
:D и аз имам една за продаване, ако ме отърват от нея им гласувам доверие.

Намерени са 0 обяви в AutoHop - Мотоциклет Джип
- Търсих си мотор, не Мотицклет Джип. А тез VIP Power обявите като има повече текст в тях и бутончетата famfamfam дето сте сложили изпадат в долния слой и се получава обърквация.

И като цяло каква ми е далаверата? 3 безплатни обяви :D
Proxy -> Чистя бисквитките -> Нов потребител => +3 обяви ама защо да го правя това, като мога да си пускам безброй в mobile?
Това не го бях забелязал и сега ще ви смъмря, хем че това е сайт който ще се изгражда от съдържание което потребителите ще качват хем искате ги карате да плащат за това. А на всичкото от горе трябва да съм Автокъща да си пусна VIP обява. И на кой му е притрябвала статистика на обявата? Дори да е супер хипер посещавана като не съм си продал колата каква е далаверата?

Само веднъж съм продавал моя кола през mobile. Пуснах я на обяд със снимки и информация, вечерта ми се обадиха е се разкараха 20 км. Видяха колата и точно 4-5 часа след публикуването парите бяха в мен, колата в тях. На другия ден оправихме и прехвърлянето и бях много доволен от цялата продажба.

То вярно, кой ще се юрне да пуска повече обяви, но все пак не ми харесва идеята да плащам за моя обява или съдържание. Ако не сте вие ще има mobile, в-к Позвънете или някой авто форум. Колите се продават лесно, стига да и поискаш реалната цена винаги ще намериш купувач - бързо.
 
miglen каза:
И на кой му е притрябвала статистика на обявата? Дори да е супер хипер посещавана като не съм си продал колата каква е далаверата?

За това тук не си много прав. Статистиката е хубаво нещо, можеш да си направиш изводи добре ли си представил обявата си (описание, снимки). Специално в Ebay предлагат тази опция и на мен ми е доста полезна :wink:
 
Благодаря за мненията. Много е полезно да се знае какво мислят потребители за един сайт. Този сайт стартира преди няколко дена и още нямам идеа на къде ще тръгне та затова реших да попитам.

Що се отнася до лимита на обяви, в Мобили има лимит от 3 обяви на човек та решихме и ние да работим по същата система. Що се отнася до ВИП обявите и автокъщите проблема е основно в начините за плащане, ако имаше лесни начини както в Европа и щатите нямаше да е така но да се събират ръчно 2-3лв на ВИП е доста трудоемко.
 
Така е но за момента е в процес на разработка така че само сме го регистрирали в търсачките..до няколко месеца като го финализираме като стабилност и функции ще почнем на пълна пара с маркетинга.
 

Горе