Мнение за сайт.

Босев

Member
Здравейте търся критики по сайта , направих блог на приятелката ми не съм се занимавал от години с уеб , за лого съм пуснал конкурс тук в форума , не живея в България , аудиторията на сайта ще е америка и Англия не търся реклама тук , просто повечето хора които питам не разбират и хо хвалят аз искам малко градивна критика . Сайта е www.skinrevolution.info и е на 10 дена. Благодаря предварително .
 
Изглежда доста приятно, но има кофти забавяне от няколко секунди при зареждането на всяка страница.

Waste of time
Да, по-интересното е дали приятелката ти ще се занимава да го развива този блог или ще си останеш с правенето..
Успех!
 
Сайта ми харесва визуално.
За соц. мрежи - съветвам те да са с еднакво име като сайта и да си купиш малко таргетирани фенове.
Сайта ми зарежда много бавно - не знам от нета ли е или сайта ти е бавен.
Успех
 
Зарежда бавно. Също така не мисля, че е подходящо да го постваш в форума за мнение. Отонсно това, че е на 10 дена няма никакво значение.
 
Най-обикновена инсталация на Wordpress не разбрах, какво трябва да се оценява?
Иначе, да зарежда адски бавно!
 
Изглежда ОК. Ако трябва да издребняваме, на картинките в skin concern е добре да използваш същия шрифт като в текста. И аз бих направил сайта на широчина 1200px. За лаптопи е ОК, но резолюциите се качват и изглежда малко затворен на 1080p.
 
Добра идея + хубав сайт, но бавното зареждане на сайта ще ти убие бизнеса. Задължително намери начин да разбереш защо зарежда бавно, дали е от настройките или хостинга. Ама задължително, защото трудът ти ще отиде на вятъра ако го оставиш в това положение. Иначе изглежда супер!
 

Горе