Мнение относно пингвина или това как нещо не работи правилно!

rutera

Active Member
Първо да кажа че преди време имах/имам/ сайт който не беше нищо особено ама като казвам нищо особено имам в предвид един индекс html това и вътре около 120 линка групирани като все едно са на университет хостовете таблица абе крайно елементарно стоеше си така години но забелязах че имаше PR3 при което го добавих в малко директорий и т.н. и се задържа на pr2 за година при което си викам я да го обнова малко като малко малко някаква система за директория и бам pr1 станаа!Викам си добре нормално и си остана така а сега е по-старому от преди 2 год.Та на въпроса нали гоогле не обича много линкове на куп нали спам, нали пингвина наказва не разбирам защо никога не е наказван домейна и сайта и се надявам да не бъде но тук идва момента Нали хората за това дават пари за сео за да избегват тези неща.Според вас на какво се дължи това че не пада или не го навертява пингвина.Всъщност сайта е директория.(чист хтмл една страница)
 
От: Мнение относно пингвина или това как нещо не работи правилно!

Може би се ранква добре, има трафик и Г му вярва, може би линква към Trusted сайтове :)

Или просто към сайта линкват други сайтове с High PR?
 
От: Мнение относно пингвина или това как нещо не работи правилно!

Ами като се замисля да има няколко 5-10 но повечето са с 2-3пр. има и една с 5пр. Може това да го бута.Ще му смена дизайна и системата да го видим.Някой има ли представа кога се очаква пр ъпдейт.
 
От: Мнение относно пингвина или това как нещо не работи правилно!

Последния PR ъпдейт беше преди месец някъде. Следващия може би след половин година, но съм забелязал, че някои сайтове си променят ПР-а без да има цялостен ъпдейт. Понякога има някакви частични.

При теб най-вероятно е от силните линкове. 5 PR 3 + 1 PR 5 = PR 3

Виж тази таблица:

whatisalinkworth4.png
 

Горе