Мнения за онлайн магазин

lachezar8105

New Member
Здравейте,

Чета ви редовно и доста работи съм научил от вас, така че реших и аз да се включа във вашият форум. И аз като много от вас съм собственик на онлайн магазин. Ще се радвам да разгледате магазина ми и да кажете вашето мнение. Разбира се целта е единствено да получа обективно мнение от странични наблюдатели и потребители, за да се ориентирам в каква насока да работя и какво да подобря.

Интернет магазина е lirashop,net /нямам нужните мнения да пиша линк/

Ще ми е интересно да прочета всички мнение така, че пишете спокойно.


Благодаря предварително!
 
От: Мнения за онлайн магазин

Като цяло сайта трябва да изглежда по-професионално, а това без хубава тема и качествено изработено лого няма как да стане, това е което ми прави впечатление на мен на пръв поглед, иначе успех ти пожелавам.

Първо според мен си избери някаква хубава тема от http://themeforest.net или друг сайт след, което едно семпло и изчистено лого, визията е много важна като начало.

Примерно ето тези са подходящи : http://www.themelexus.com/demo/opencart/extroic/demo1/ или това http://themes.nicolette.ro/?theme=mobile теми колкото искаш:)
 
Последно редактирано:
От: Мнения за онлайн магазин

Успех с начинанието. Много конкурентна ниша си избрал :) Ако искаш да имаш ново излъчване, клиентите трябва да разберат какво ново и ралично им предлагаш , за разлика от другите магазини. Затова маркетинга си е цяла наука. Примерно им предложи нещо свързано със сервиза или гаранцията или транспорта , дето другите не го предлагат и го акцентирай в слайдера и тайтъла или дескрипшъна .
За опен карт мисля че има платени плъгини за статии и блогове , питай СТАН за подробности , там пиши статии и отзиви за различни продукти , това ти е шанса да пробиеш


ако си слижил онлайн чат , трябва да си онлайн , иначе за какво ти е
в тайтъла няма и една ключова дума
в дескрипшъна няма нищо

това като начало.
 
От: Мнения за онлайн магазин

Здравей,

Като допълнение към коментарите по-горе

- Дофолт темата на опенкарт има един "недостатък", който мен лично ужасно ме дразни - формата за поръчка. Смени я с един quick checkout/one page checkout модул. Има достатъчно богат избор.
- Някои от шрифтовете са прекалено бледи, на места текстовете трудно се четат.
- Помисли за възможност да обновиш адреса във формата за контакт.
- Към слайдовете може да добавиш някакъв текст. Мислех, че просто са добавени за интерактивност, докато не цъкнах на снимка, която ме отведе в съответната категория. Аз лично дори бих ги подменил със статичен банер, който води да речем към продуктите на промоционална цена(ако имаш такива)
- На главната страница в модула Препоръчани ДДС е преведено като Доп. такси. Просто го махни(в продуктовите страници също), така или иначе това е цената на която продаваш.
-виж там в shopmаniаta оправи нещата да не излиза така в гугъл.
- това с покупката на изплащане не ми стана ясно точно как става

+ Харесва ми слогана. Домейна също звучи много добре. Ще стане хубав бранд.

Успех и от мен!
 
От: От: Мнения за онлайн магазин

+ Харесва ми слогана. Домейна също звучи много добре. Ще стане хубав бранд.

На мен пък ми звучи много противоричиво. Какво излъчване ? Ако си в зоната на услугите, строителството, занаятите бих го приел, но ти продашаш продукти за чието излъчване се е погрижил производителя им и ти нямаш никакво касание там.
 
От: Мнения за онлайн магазин

Много благодаря за мненията.

Промених някой неща по сайта, но не мога да намеря безплатна тема за версия на OpenCart 2.0.0
Друго питане ми е как мога иконата на pazaruvaj.com да излизат най отдолу (черното поле).
 
Последно редактирано:

Горе