Моля за съвет...хостинг проблем

dimdoff

Member
За да обясня точно, ще приложа писмото което получих, ако може дайте ми съвет как да постъпя....от Hostbulgaria е

"Здравейте, акаунта ви zonaorg използва повече от допустимия лимит CPUресурси. Лимита е 20 cpu минути дневно. Това е статистиката за акаунтави:
DATE:USER CPU минути дневно
2009-01-28:zonaorg 40.90
2009-01-29:zonaorg 39.81
2009-01-30:zonaorg 51.44
2009-01-31:zonaorg 55.01
2009-02-01:zonaorg 37.36
2009-02-02:zonaorg 34.78
Основното натоварване идва от mp3 търсачката ви - mp3.3ona.org. Ако желаете можете да преместите търсачката някъде другаде в рамките на 1 седмица. Ако предпочитате можете и целия хостинг акаунт да изместите, като ние ще ви възстановим пълната сума заплатена от вас за хостинг.

:(:(:( Много кофти, държах да е в US евентуално да пусна и сайт за възрастни ама....
 
Потърси начин да я оптимизираш, в противен случай и на собствен сървър да преместиш търсачката пак ще ти увисва сървъра. А е възможно просто да е дошло време за увеличаване на ресурсите за ползване, ако са се увеличили посещенията.
 
От: Моля за съвет...хостинг проблем

Питах казаха, че е безбожно скъпо и има по евтини решения. Преди малко махнах търсачката....кофти...и сега чакам тук идеи и съответно мисля за host bg ili superhosting незнам вече...
 
От: Моля за съвет...хостинг проблем

На суперхостинг мисля че CPU time е 60 минути ,но все пак ги питай предварително.
 
От: Моля за съвет...хостинг проблем

Някой тук беше писал, че при Суперхостинг времената са 30, 60 и 90 минути за трите хостинг плана. Мен са ме заплашвали веднъж да ме изхвърлят, но не дадоха информация кое в сайта ми е зациклило и трябваше да си го търся сам. Евала на Hostbulgaria, че са си направили труда да кажат кой компонент точно товари.
Принципно ми се вижда нередно да заплашваш потребител от изхвърляне за това, че е превишил параметър, до който няма достъп. Аз отде да знам, колко точно товари сайта ми? Да нямам гадателските способности.
 
всъшност пробваи в чужбина да го хостнеш как е и потърси някои евтин впс аз съм ползвал тези http://www.spry.com/ и бях доволен те имат поделение за евтин впс там трябва да се сместиш http://vpslink.com/ от 7 долара
 

Горе