Надстройки на Google Рекламен диспечер

happyslacker

New Member
Това го получих по е-пощата:

От: Google Ad Manager <[email protected]>
Дата: днес 02:00:09

Здравейте потребителю на Google Рекламен диспечер,

През следващите седмици ще надстроим профила Ви в Google Рекламен диспечер до нов уеб интерфейс, чиято цел е да осигури по-бързо и по-лесно управление на рекламните Ви места и операции.

Тези надстройки, които включват подобрения на разделите „Рекламни места“ и „Админ“, както и на екраните за реклами, са едва първите от цяла серия подобни промени, които можете да очаквате през тази година.

Доминиращата идея на подобренията, които правим, е навигирането в уеб интерфейса да става много по-бързо и по-лесно. Това се случва благодарение на Google Web Toolkit - технология на Google, с която изграждаме наново уеб интерфейса на Рекламен диспечер, за да се възползваме от интересни нови уеб базирани технологии.

Надяваме се да откриете, че тези подобрения правят ежедневната Ви работа по-ефективна и Ви дават възможност да отделяте повече време за това, което вършите най-добре - създаването на страхотно съдържание.

Ако имате допълнителни въпроси, моля, посетете Помощния център на Рекламен диспечер (http://www.google.com/support/admanager/publisher/?hl=bg) или споделете въпросите или коментарите си, свързани с промените, в Помощния форум на Рекламен диспечер (http://www.google.com/support/forum/p/Google+Ad+Manager?hl=en).

Благодаря,
Екипът на Google Рекламен диспечер
 

Горе