Начинаещ в "Copywriting"

Сваляне на Снимки и Видео от Instagram

При повечето сайтове свалянето на съдъражанието ( грешка ) им е детска игра, това обаче не важи за Инстаграм. Платформата не позволява свалянето на : снимки, видео, истории и т.н. Обаче вече всико (грешка ) е различно с Ripgram.bg. ( домейна е друг ) Вече само с един клик можете бързо и лесно да запазите любими снимки или истории .
Инструкции:

  • Копирате адреса на публикацията от инстаграм
  • Според това дали е снимка, видео, история или др. избирате съответното падащо меню ( няма падащо меню )
  • Поставяте в празното поле адреса и кликата (грешка ) върху бутона – „Свали .....“

В момента може да теглите до 10 изображения в рамките на минута, също така се предотвратява тегленето на една и съща снимка два пъти.


Аз получих този текст, като алтернатива на това, което пише тук : https://ripgram.com/bg . Понеже текста служи за ревю, не бих си позволил да го използвам някъде, затова сметнах за добре да послужи като ревю в темата. Като цяло не ми харесва, като изключим грешките, които са поправими, текста не бих казал, че е оптимизиран за гугъл, въпреки видните ключови думи и фрази, които има в сайта. Като цяло също не мисля, че се е запознал със сайта, защото домейна е друг, пък и няма падащо меню с различните сваляния - като цяло е пренаписан лошо, от съществуващият текст.
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Sky

Горе