Нова идея, нов сайт, нова услуга!

Cybertack

New Member
Здравейте,
дълго мислех що за сайт да направя, че да има интерес към него. Мислех дълго но нищо не се сещах и една сутрин се събудих с идея :)

От сега да кажа, че това е бета версия 0.01 :) демек първата изработка и ми трябва вашето мнение за да го подобря максимално.

Идеята на сайта е да комбинира 2 неща url hiding и adsense. Както ви е известно това време много нашумяха услугите от типа "криене да адрес" поради доста причини хората предпочитат да крият афилейт линковете си така, че да не се виждат. Но какво е по различното в моето творение :)

1 - След като скриете вашият реферал линк можете да бъдете 100% сигурни, че той не може да се махне това се постига с така наречения cloaking. Значи след като някой кликне на вашият скрит линк той си остава така и в adress bar-а и просто няма никакъв начин да се редактира линка допълнително.

2 - Имате възможност да поставите вашия adsense код който ще се показва най отгоре по средата. Единственото което трябва да направите е да си настроите рекламата и да пейстнете целият код.

3 - Лесно за помнене и SEO friendly скрит адрес. Примерно ако искате вашият скрит адрес да е с думата pills само трябва да напишете думата в Enter Tag полето след това вашият линк ще изглежда така http://dl3.info/pills

Има още много предимства но понеже все още е бета версия не искам да се изхвърлям много надалеч :)

Ето го и сайта http://dl3.info

PS: Ще помоля всеки който има време и желание да погледне сайта и да каже каквото му е на душата. Благодаря предварително на всички!
 
С опера също се отваря екстра... с ИЕ също... проблема явно не е точно от браузъра ти :roll:
 
Като идея е добре :) Но може малко повече дизайна да подобриш и да добавиш още някоя страничка и меню нещо :)
 

Горе